Ceaiul verde ne scapa de kilograme?

Studiile preliminare efectuate in laborator pe cobai soareci arata ca ceaiul verde blocheaza asimilarea grasimilor si tine departe kilogramele.
Expertii avertizeaza insa ca s-ar putea ca efectele sa nu fie la fel in cazul nostru si ca mentinerea unui stil de viata sanatos prin combinarea activitatilor fizice cu o dieta adecvata este cheia pentru o silueta sanatoasa.

Reducerea riscului de steatoza hepatica (incarcarea cu grasime a ficatului), mai putine grasimi asimilate si un nivel diminuat al colesterolului si al trigliceridelor sunt cateva dintre beneficiile constatate in urma studiului.

Cercetatorii au folosit extract din ceai verde combinat cu un regim alimentar, iar cantitatea de extract folosita ar fi echivalenta cu 7 cesti de ceai verde consumate zilnic.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zana2004_5 pe 3 Feb 2008, 10:20
    Ajutor

    De cativa ani ma chinui sa scap de o bola care nu doare fizic dar va asigur doare sufleteste, am aflat ca se numeste HEMANGIOM ca este o boala virala, mentionez ca am fost la medic si am aplicat terapia electrocauter, nu va spun cum e ca daca nu ai inima tare nu are rost, ajutati-ma, cu ce se poate o informatie un leac un profesionit orice Va multumesc. Adresa mea de mail zana2004_5@yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod