Cancerul de piele: 99% vindecat cu o tehnica din SUA

A VI-a editie a Conferintei Nationale de Medicina Estetica introduce in Romania noua tehnica Mohs de vindecare a cancerului de piele, cu ajutorul medicilor specialisti din mai multe tari

Cancerul de piele este o afectiune de care sufera peste 80.000 de romani si care acum poate fi vindecat in proportie de 99%, utilizandu-se aceasta tehnica noua. Tehnica Mohs consta in indepartarea succesiva a tuturor straturilor cutanate afectate de cancer, fara pericolul de recidiva a bolii. Aceasta se diferentiaza de celelalte metode de vindecare ale cancerului cutanat prin observarea tesutului prin intermediul microscopului, fapt care permite identificarea cu exactitate a marginilor tesutului afectat.
Printre celelalte metode de tratare a cancerului cutanat se numara excizia clasica a carei rata de vindecare este intre 82% si 89%, electrocauterizarea, cu o rata de vindecare intre 60% si 80% dintre cazuri si radioterapia combinata cu citostatice, metoda cu o rata si mai scazuta de vindecare fara recidiva. Cu doar 0.1% sanse de recidiva, tehnica Mohs reprezinta cea mai buna solutie de vindecare a cancerului de piele. Acest eveniment inedit anunta proiecte viitoare promitatoare, de actualitate, intr-un moment in care cancerul cutanat reprezinta cea mai raspandita forma de cancer la nivel global.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai Popescu pe 17 Oct 2008, 12:18
    Cancer cu metastaze

    Ma numesc Mihai Popescu, am 56 de ani, sunt din Botosani si va scriu aceste randuri, cu toata recunostinta pe care un om care a trecut alaturi de moarte v-o poate purta, pentru ajutorul inestimabil pe care doamna doctor Mirela Wagner (din Los Angeles ) il acorda celor loviti de soarta, uneori - in momentele cruciale ale vietii lor. Acum un an, am fost diagnosticat, fara drept de apel, cu adenocarcinom de prostata cu metastaze multiple. Medicii nu mi-au dat nici o sansa. Cum era si firesc, am intrat intr-o depresie adanca si ma simteam pe sfarsite, cand Dumnezeu s-a indurat de mine si m-a salvat. Mai precis, am gasit in paginile de pe internet un articol postat de o doamna care sa vindecat de cancer la colon si ficat dupa o schema de tratament data de dr Mirela Wagner. Desi fusesem sceptic pana atunci in fata tratamentelor naturiste, am considerat ca in situatia mea nu mai aveam ce pierde si m-am hotarat sa incerc. Rezultatul: in prezent sunt din nou un om sanatos. Uluitor, nu? Nici mie nu-mi vine sa cred, dar consultatiile si analizele medicale din aceasta primavara (la care s-au adaugat recent si doua examene tomografice) releva acest fapt, in plus, vitalitatea mea e comparabila cu cea din anii tineretii. Schema mea de tratament era asa : Immuno-Assist 3/zi . Cordyceps Sinensis 3/zi, Agaricus de la Aloha 3/zi si REd Reishi de la aloha 3/zi.Acest tratament l-am urmat 13 luni fara intrerupere.Pe timpul vindecarii mele am vazut lucruri despre care am crezut ca doar visez: insanatosirea unor bolnavi cu diverse tumori, leucemie si boli endocrine. Inchei aceasta scrisoare prin a-mi exprima miile de multumiri si nemarginita stima, apreciere si recunostinta, pentru acest om distins, competent si atat de apropiat de cei suferinzi: d-na dr Mirela Wagner. Ma rog bunului Dumnezeu sa-i dea multa sanatate si o viata cat mai lunga si frumoasa, ca sa ajute cat mai multi suferinzi, asa cum m-a ajutat si pe mine. Eu las adresa d-nei Dr. Mirela Wagner pentru persoanele care sint in situatia mea si ma rog ca toti cei suferinzi sa aiba bucuria mea. Adresa este mirela_wagner@yahoo.com. Sanatate multa !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod