Campania „Fara Prejudecati”- invata femeile cum sa isi invinga temerile

In ziua de astazi, prejudecatile privind operatiile nu isi mai au rostul. Acestea trebuie privite ca o metoda prin care orice femeie isi poate imbunatati aspectul fizic.

In ziua de astazi, prejudecatile privind operatiile nu isi mai au rostul. Acestea trebuie privite ca o metoda prin care orice femeie isi poate imbunatati aspectul fizic. Campania „Fara Prejudecati”, initiata de doctorul estetician Calin Dobos impreuna cu Luminita Balaban, marcheaza un pas al femeii moderne catre schimbarea mentalitatii cu privire la operatiile estetice.

Campania „Fara Prejudecati” este dovada unei initiative curajoase care are ca scop informarea femeilor in legatura un subiect destul de controversat si anume implanturile cu silicon, in particular, si operatiile estetice, in general. Cu sloganul „De maine ma schimb!”, campania „Fara Prejudecati” invata femeile cum sa isi invinga temerile, si nu in ultimul rand, le familiarizeaza cu ideea ca orice femeie care isi doreste silicoane, le poate avea.

Prin aceasta campanie, doctorul estetician Calin Dobos a dorit sa evidentieze faptul ca operatiile estetice, cu precadere implanturile cu silicon, sunt pur si simplu metode de imbunatatire a aspectului fizic. Orice mit, prejudecata sau teama a femeilor cu privire la operatiile estetice trebuie sa dispara.

Am demarat aceasta campanie de informare deoarece zi de zi in cabinetul meu intra paciente cu prejudecati, nelamuriri si imi expun multe lucruri neadevarate despre operatiile estetice. Imi doresc ca orice mit, prejudecata sau teama a femeilor cu privire la interventiile de marire a sanilor sa nu mai existe. Ii multumesc Luminitei Balaban pentru ca a avut curajul de a-si face cunoscuta experienta ei.” a completat doctorul estetician Calin Dobos.

In cadrul acestei campanii, Luminita Balaban a decis sa faca cunoscuta experienta ei cu doctorul Calin Dobos, din dorinta de a desfiinta orice mit legat de implanturile cu silicon.

Inainte de a decide sa imi pun silicoane si sa accept sa vorbesc deschis despre acest lucru, am cunoscut o multime de femei cu implanturi. Despre unele stiam, despre altele am aflat intamplator. Mi-au marturisit abia in momentul in care m-am confesat si le-am vorbit despre temerile mele. V-am spus ca frica de implanturi este nejustificata si ca orice mit circula trebuie desfiintat. Acest lucru am si incercat prin cele 4 articole #faraprejudecati de pe blogul meu.” a declarat bloggerita Luminita Balaban.

Inca din studentie, cand a realizat prima interventie de chirurgie estetica, dr.Calin Dobos a operat sute de pacienti, prin metode de ultima generatie.

Un pacient din cinci, alege sa corecteze mai mult de un defect atunci cand apeleaza la serviciile sale.

De-a lungul anilor, pacientii au venit la cabinetul Dr. Calin Dobos pentru operatii estetice care sa ii ajute sa schimbe aspectul estetic si sa le ofere noi oportunitati prin schimbarile facute. Cei care au trecut pragul cabinetului sau, au ales sa operatii de corectare diverse. Una din trei paciente aleg operatiile la nivelul bustului, fie ca vorbim de lifting mamar, fie despre augumentarea mamara. De asemenea, rinoplastia si liposuctia reprezinta fiecare pana la 25% din sfera optiunilor pacientilor. Cu o pondere mai scazuta, de cate 10%, interventiile la nivel facial si chirurgia genitala se afla pe lista serviciilor lui doctorului Calin Dobos.

De asemenea, una din cele mai populare interventii chirurgicale o reprezinta injectiile cu toxina botulinica si cele cu acid hialuronic. Aceastea sunt facute de 25% dintre pacientii care apeleaza la dr. Dobos. 80% dintre pacientele lui Calin Dobos, sunt romance stabilite in strainatate, iar 20% doamne ce locuiesc in tara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod