Campania

Centrul de psihologie de Actiune si Psihoterapie organizeaza un grup de creativitate pentru copiii intre 5-9 ani.
Pe toata perioada vacantei de vara, in fiecare zi de vineri intre orele 12:00 - 13:30, la sediul centrului din str. Nicolae Filipescu, nr 61, parter copiii impreuna cu unul dintre psihologii centrului pot invata lucruri noi care nu fac parte din activitatile scolare: cum sa lucreze in echipa, cum sa relationeze cu alti copii si cum sa-si puna in valoare potentialul creativ si imaginatia.

In cadrul activitatilor creative vor fi folosite materiale precum hartia, sfoara, lemnul, vopsele, diferite materaile textile, piele, scoici, lana, bumbac, vata, margele, plastic, pietricele, flori si frunze precum si foarfeca, croseta, pensule, gherghef, lipici, banda adeziva.


Din dorintele si ideile copiilor ajutati sa le puna in cuvinte si sa le dea o forma se vor naste multe proiecte care cu straduita, imaginatie, cooperare si putin ajutor vor deveni obiecte decorative, de podoaba, mici cadouri pentru cei dragi, obiecte utile, amintiri. Ele ii vor bucura pe copii mai ales pentru ca sunt realizate cu propriile lor manute, din propriile idei si pentru ca le vor pastra, poate vor face altele sau le vor darui parintilor sau prietenilor.

Cost: 30 RON/sedinta
Contact si inscrieri: centrupsihologie@gmail.com, tel.
317.40.43 sau 0729752145
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod