Barbatii apeleaza cel mai des la liftingul facial



Primul cabinet de estetica medicala nechirurgicala s-a deschis in Bucuresti. Motivul acestei initiative este acela ca multi barbati ar dori sa-si modeleze corpul, insa nu o fac pentru ca nu se simt confortabil in cabinetele destinate doamnelor. Lifting facial, tratamente dermato-cosmetice, metode de slabire sunt doar cateva dintre ofertele frumusetii masculine.

Tratamente contra acneei

"Barbatii din Romania se ingrijesc, dar nu apeleaza la cabinetele de cosmetica, de exemplu, fie din jena, fie pentru ca timpul nu le permite. Ingrijirea corpului este importanta deoarece le da un sentiment de incredere in sine", ne-a spus dr.
Mirela Miertoiu. Adolescentii sunt o categorie de clienti care vin la cabinetele medicale de infrumusetare mai ales pentru tratamentele antiacneice. "In acest caz se face o consultatie medicala, se stabileste un program de tratament (curatarea propriu-zisa, peeling etc.). Tratamentul dureaza doua-trei luni si dupa aceasta perioada acneea nu mai apare", a afirmat dr. Mirela Miertoiu. Liftingul facial nu este doar apanajul femeilor. Barbatii trecuti de 30 de ani sau cei care au urmat o dieta drastica apeleaza la aceasta metoda de infrumusetare a fetei. "Se face prin biostimulare musculara, care consta in aplicarea unor electrozi de unica folosinta pe grupele musculare.
O sedinta dureaza 30-40 de minute. Se realizeaza si tonifierea pielii prin activarea fibroblastica, ce duce la refacerea fibrelor de elastina si colagen proprii. De asemenea, produsele folosite sunt speciale pentru barbati. Se aplica masti cu extracte naturale de alge marine, peste care se va face ultrasonoforeza (datorita vibratiilor si vasodilatatiei provocate de caldura, principiile active intra mai bine in piele). Efectele sunt vizibile dupa doua-trei saptamani, fiind necesare doua sedinte pe saptamana", a mai afirmat dr. Mirela Miertoiu. Pentru masarea zonei fetei, specialistii cabinetului Dr.
M folosesc radialdermotratamentul. Are rol de drenaj limfatic, de reducere a cearcanelor, dar se foloseste si pentru a scapa de barbia dubla, de exemplu.

Slabire
prin biostimulare

Kilogramele in plus reprezinta o obsesie nu numai pentru femei, ci si pentru barbati. O ora de tratament special echivaleaza cu opt ore de fitness. Biostimularea musculara este un procedeu elegant care permite slabirea unor zone ale corpului cu probleme. Se face in cadrul impachetarilor, care vor produce termosudatie (transpiratie si detoxifiere). Avantajul este ca nu apare febra musculara, iar rezultatele se vad in scurt timp.
"La inceput se slabeste in centimetri (aproximativ doi centimetri si jumatate pe sedinta), dupa care se instaleaza slabirea din greutate. Dupa doua luni, se pot pierde intre doua si zece kilograme. Este foarte important ca in timpul sedintelor sa se bea multa apa pentru hidratare. Concomitent cu tratamentul de slabire, tonifiere si remodelare nechirurgicala, se realizeaza si activarea serotoninei si endorfinei", a mai spus dr. Mirela Miertoiu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod