Ajuta si tu copiii spitalizati!


Facebook Twitter Comenteaza
Ajuta si tu copiii spitalizati!

Fundatia CliniClowns Romania, organizatie non-profit, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati, lanseaza campania de strangere de fonduri “Terapie prin Zambet pentru copiii spitalizati” 2011.
 
Campania se desfasoara in conformitate cu prevederea 2% din Codul Fiscal, prin intermediul careia orice contribuabil poate decide ca acest procent din impozitul pe venit datorat statului sa fie redirectionat catre o entitate non-profit, cum este si Fundatia CliniClowns.2% nu implica nici un cost financiar suplimentar din partea contribuabilului.
 
“Copiii bolnavi si spitalizati nu se pot bucura de copilarie in felul in care o fac restul copiilor.

Rasul, cantecele, joaca, inocenta, nu mai sunt pentru ei decat amintiri. Mediul in care se afla acestia e unul ostil, concentrat pe suferinta, boala si pe alte aspecte practice implicite tratamentului medical. Aici intervin clovnii echipei CliniClowns care ii ajuta pe acesti copii sa uite de boala. De indata ce apar clovnii antrenati special pentru un astfel de mediu, saloanele de spital se lumineaza de zambetele copiilor, e un moment magic si tot chinul de zi cu zi este pentru cateva momente dat uitarii... perfuzia se transforma in dusuri hazlii, pansamentul in fluturas, branula intr-o omidee”, afirma Mircea Enescu, sef sectie Chirurgie plastica, microchirurgie reconstructivă si arsuri a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”
 
Prin sistemul 2%, poti impune statului modul in care vrei sa fie cheltuita o parte din impozitul tau si poti lua parte personal la promovarea terapiei prin ras! Contributia fiecaruia este esentiala pentru sustinerea eforturilor si proiectelor noastre ce urmaresc imbunatatirea vietii copiilor spitalizati si extinderea activitatii noastre in cat mai multe spitale de copii.
 
Redirecţionarea procentului de 2% din impozitul pe venit pe anul 2010 se poate face pana la data de 15 mai 2011 si necesita doar completarea unui formular cu datele din buletin.
Nu este necesara specificarea sumei, nu este necesara atasarea Fisei Fiscale.

 

Cererea 230 pentru persoanele care au avut venituri numai din salarii si declaratia 200 pentru venituri din activitati independente si sa ni-l trimiteti scanat la urmatoarea adresa de email: a.ciufu@cliniclowns.ro sau pe fax si noi vom depune pentru dvs. formularul la administratia financiara de care apartineti.
 
Sursa formulare de redirectionare 2% din impozitul pe venit pe 2010:

 

http://www.cliniclowns.ro/cliniclowns.ro/doilasuta_files/230_2.pdf  
http://www.cliniclowns.ro/cliniclowns.ro/doilasuta_files/200.pdf

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod