Agele marine elimina metalele grele din organism

Facebook Twitter Comenteaza
Agele marine elimina metalele grele din organism

Iarna, detoxifierea organismului este mai mult decat necesara!

 

Numeroase alimente consumate in sezonul rece, pestele, in special tonul, multe medicamente si vaccinuri contin metale grele, precum plumbul si mercurul. In timp, aceste metale se acumuleaza in organism, provocand afectiuni grave ca orbirea, deteriorarea coordonarii nervoase, anomalii psihice, afectiuni cardiovasculare, cancer si, in catitati mari, decesul.

Detoxifierea presupune eliminarea substantelor toxice din organism. Acest lucru se face printr-o dieta sau prin consumul anumitor plante sau fructe cu efect detoxifiant, cum sunt urzicile, planta de trei frati patati, musetelul, etc.

Dietele de detoxifiere sunt cure menite sa alunge oboseala corpului cauzata de substantele toxice aflate in alimentele pe care le consumam.

Una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere a organismului este consumul unor mixuri din plante medicinale si alge marine, mixuri obtinute prin extragerea substantelelor esentiale din plante, fara a le distruge proprietatile curative.

Acidul alginic, continut de algele marine (in special de cele brune) actioneaza in mod detoxifiant si depurativ in toate patologiile legate de intoxicatia cu metale grele.
Alga numita Durvillea antarctica este cea ce contine acid alginic in proportie de 48%, fiind cea mai eficienta in stoparea radicalilor liberi responsabili cu procesul de imbatranire si degenerare a celulelor. Actiunea acidului alginic se manifesta prin absortia substantelor nocive ce se gasesc in radicalii liberi si ajuta la eliminarea lor, evitand astfel inmagazinarea lor in structurile osoase. Acidul alginic si sarurile minerale continute de Durvillea antarctica, precum seleniul, zincul, magneziul, calciul, asociate cu plante precum Ridichea-neagra, Menta, Lemnul-dulce, Anghinarea, Coada-calului, Brusturele, Papadia, Rubarba, Ghintura-galbena, Roinita, China, Ienuparul, Pir-tarator, Socul, Anasonul, Patrunjelul, Strugurii-ursului si Unguras au o eficienta actiune antioxidanta, actionand in prevenirea problemelor cardiocirculatorii, hepatice si in nefropatii.
 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • simona pe 10 Feb 2010, 17:35
  Depurativo Antartico

  am gasit un produs ce contine renumita alga pe http://www.marinaherbals.ro/depurativo-antartico-p-922.html?mhs=cf4e69047aa9716d9f26983700b397ea

  0
  0

 • andreea pe 10 Feb 2010, 14:03
  produse ce contin Durvillea antarctica?

  Ce produse se gasesc la noi, in Romania, care contin aceste mixuri de plante? Unde le gasim? Multumesc

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod