Sanatatea Leului in 2009

Un an in care va trebui sa pui accent pe felul in care vei relationa cu cei din jur. Saturn este cel care iti influenteaza nevoia de comunicare. Va fi in interesul tau sa "lasi de la tine", sa treci peste puternicul tau egocentrism. Mai gandeste-te si la altii! Tot ceea ce vei face in 2009 va trebui sa fie sub semnul impactului pe care il poate avea orice actiune a ta - la serviciu, scoala, in dragoste, in familie etc - asupra persoanelor din anturaj. In dragoste vei incepe anul sub dominatia nevoii de flirt, iar in sanatate concentreaza-te pe mentinerea balansului psihic.

Daca ai cateva kilograme in plus, in prima parte a anului 2009 este ajutat(a) pentru a incepe o dieta.
Nu se va pune problema sa te abtii de la mancarurile care iti plac, ci doar sa manaci mai sanatos. Din cauza nervozitatii, fii atent(a) la miscarile neindemanatice, mai ales acasa, atunci cand folosesti aparatele electrice sau unelte ascutite. Fii atent(a) cand urci sau cobori scarile si cand te urci pe scara. Prin primavara, sistemul intestinal, digestiv si nervos nu vor functiona la parametri normali. De aceea, in aceasta perioada, este posibil sa ai probleme cu ulcerul, diareea si chiar unele accese de isterie.
Te poti imbolnavi de nervi daca te simti incapabil(a) sa faci ceva sau cineva drag te dezamageste. Nu dispera insa. In privinta digestiei, o dieta echilibrata este suficienta, asa ca evita excesele alimentare!

In mijlocul verii lui 2009 te vei simiti cat se poate de bine. Esti stabil(a) psihic si fizic si ai abilitatea si energia de a te recupera rapid dupa un efort sustinut. Insa daca nu vei fi cumpatat(a), daca faci abuz de resursele pe care le ai si daca faci excese alimentare, atunci vei fi asaltat(a) de tot soiul de probleme, pentru ca stelele nu vor fi chiar tolerante cu tine.

In toamna si iarna anului 2009 trebuie sa faci mai multa miscare, daca vrei sa ai o viata echilibrata.
In schimb, daca neglijezi exercitiile, ai putea deveni un tiran pentru cei apropiati. Spre sfarsitul perioadei, vei fi vulnerabil(a) la unele probleme ale pielii. Evita delicatesele si conservele!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod