Ce mănâncă Gwyneth Paltrow în fiecare zi? Descoperă-i secretul!

Avocado se numără printre fructele preferate ale vedetei care o ajută să-şi menţină strălucirea pielii, dar mai are şi alte ingrediente miraculoase.


Vedeta de 41 de ani este pasionată de mâncarea sănătoasă şi acasă găteşte doar reţete sănătoase. Ingredientele pe care le foloseşte sunt organice şi se bazează în special pe preparate fără gluten şi vegetariene. Un fruct pe care vedeta nu-l ratează în nicio zi este avocado.

Îl consumă pentru că are un conţinut ridicat de vitamina E care face minuni pentru piele, dar şi multă luteină, folaţi şi grăsimi sănătoase.

În fotografia pe care a postat-o pe contul său de Instagram, Gwyneth îl consumă alături de ouă poşate, salsa şi quesadilla.

O altă întrebuinţare preferată de vedetă este aceea de a folosi avocado pentru a prepara smoothie-uri cu fructe şi lapte vegetal sau de a-l folosi în sushi.

Leguminoasele (lintea, năutul, mazărea, fasolea) sunt următoarele ingrediente care nu lipsesc din meniul vedetei. Acestea sunt bogate în calciu, magneziu, vitamine din complexul B şi folaţi.

Afinele, nucile, legumele din familia cruciferelor (varza, varza de Bruxelles, conopida, broccoli), somonul, seminţele de chia, ciocolata neagră şi fructele de goji sunt alte alimente pe care vedeta le are în meniul său.

Iar când vine vorba despre dulciuri, Gwyneth pe preferă pe cele preparate din ingrediente organice şi fără gluten, după cum ne arată în fotografia pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod