6 remedii naturiste pentru reumatism

Iata 6 alimente sanatoase care nu esueaza niciodata cand vine vorba despre tratatea reumatismului:
1. Cartoful

Sucul unui cartof crud este privit ca un remediu excelent pentru reumatism. Cel mult 2 lingurite de suc, facut prin presarea cartofilor cruzi, trebuie luate inainte de principalele mese ale zilei. Sucul de cartof ajuta la eliminarea factorilor toxici si amelioreaza reumatismul. Coaja de cartof, de asemenea, este un excelent remediu impotriva reumatismului, deoarece aceasta este extrem de bogata in saruri minerale vitale.

Unul din cele mai bune medicamente pentru prevenirea bolilor cauzate de excesul materiei toxice din organism este apa in care sunt fierte cojile de cartofi.
Aproximativ 30g de coaja de cartof trebui spalata din abundenta si fiarba in jumatate de litru de apa pana cand scade la jumatate. Apoi, decoctul este strecurat si baut. Zilnic trebui consumate 3-4 pahare de decoct, preparat similar.

2. Dovleacul

Sucul de dovleac este considerat benefic in tratamentul reumatismului. Un pahar de suc, extras din leguma, trebui amestecat cu o lingurita de miere si consumat zilnic pentru ameilorarea acestei boli. Tratamentul trebuie continuat pentru cel putin 3 luni pentru rezultate favorabile.


3. Telina

Telina este un alt remediu naturist eficient pentru reumatism. Un extract din seminte de telina este mult mai puternic decat leguma cruda, care are efect tonic asupra stomacului si rinichilor. Intre 5 si 10 picaturi de extract de seminte sunt adaugate in apa fierbinte si luate inainte de masa.

4. Lamaia

Lamaile sunt benefice in tratamentul pentru reumatism. Pacientii trebuie sa consume sucul a 2-3 lamai pe zi pentru ca tratamentul sa dea rezultate maxime.  

5. Nuca

Nucile sunt folositoare in tratamentul impotriva reumatismului.
Pentru a dobandi cele mai bune rezultate, nucile trebuie foarte bine masticate. Astfel, tratamentul impotriva reumatismului consta in consumarea zilnica a 6 nuci, care trebuie masticate bine.

6. Reventul

Mirodeniile din revent au fost descoperite ca fiinta folositoare pentru tratarea reumatismului. Cantitati egale de tulpina verde de revent si zahar sunt puse la macerat. Cate o lingurita din acest preparat trebuie consumata de 3-4 ori pe zi.
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudia pe 18 Apr 2013, 11:50
    pt madalina

    Madalina, m-as mira sa fie reumatism, la mine nu s-a manifestat niciodata asa.Mai degaba hemoroizi... Lasa jena deoparte si da fuga la doctor!

    5
    3

  • madalina pe 14 Apr 2013, 10:57
    reumatism

    buna ma numesc madalina am o intrebare pt voii ... de vreo cateva zile mia esit la fund k un fell de besik si e kam mare mama zice k e reumatism ma doare ft tare nu pot stape fund ,,,in concluzie mia esit escat pe unde es k scaunu .. va rog ajutatima k sfaturii medicamente cvv... am doar 17 anii si vreau sa scap de asa cv ... va multumesc

    3
    1

  • Un vindecat pe 4 Ian 2013, 09:37
    Reumatism

    Vindecare in 10 zile la Herculane la cele 7 izvoare care sunt deasupra statiuni la 5 km.APA ESTE FIERBIBTE si RADIO ACIVA.( copii nu au voie in bazin). Sau cartilagiu de rechin --medicament francez sau american ( cel american mult mai eficient).

    9
    0

  • bysy pe 2 Nov 2012, 01:06
    tratament reumatizm

    elena dacă ai dureri insuportabile dăi cu aspirină trebuie să treacă

    5
    0

  • bysy pe 2 Nov 2012, 01:02
    tratament reumatizm

    din cîte stiu eu e frigul care afectează oasele mai slabe pt dureri reumatice de încheieturi încălzesti niste sare o pui intro cîrpă si o aplici pe zona cu durere mie asa imi trece si cînd beau ceva rece si mă recesc la burtă sănătate .

    7
    2

  • lates luminita pe 21 Iun 2012, 16:34
    reumatism

    nu stiu cu ce sa mai incerc?durerile sant groaznice!brate,umeri si picioare!

    21
    4

  • iulia pe 15 Mai 2012, 16:13
    reumatismul

    va rog ce medicament pot sa iau pt ca sa nu mai am dureri insuportabile de spate si picioare

    33
    13

  • Elena pe 4 Ian 2012, 19:00
    Reumatism

    Dureri de sold si genunchi pana la os.Uneori insuportabile.Cateva remedii mi-ar fi de folos!

    59
    13

  • Elena pe 4 Ian 2012, 19:00
    Reumatism

    Dureri de sold si genunchi pana la os.Uneori insuportabile.Cateva remedii mi-ar fi de folos!

    44
    21

  • MedComp pe 4 Feb 2011, 20:40
    fii informat

    - Cauta in MEDICAMENTECOMPENSATE.RO toate medicamentele compensate prescrise tie sau membrilor familiei tale. Ajuta-i pe parintii sau pe bunicii tai sa-si aleaga medicamentele compensate dupa preferinte sau dupa buget. - Ajuta toate cunostintele tale care nu pot din diverse motive sa foloseasca MEDICAMENTECOMPENSATE.RO sa-si aleaga medicamentele compensate cel mai potrivite cu dorintele sau cu bugetul propriu - Trimite acest mesaj prin e-mail, messenger, retele de socializare sau orice alt mijloc tuturor prietenilor tai sau cunostintelor tale. SA LE ARATAM CA PUTEM FI CEL PUTIN TOT ATAT DE DESTEPTI PE CAT SE CRED EI!

    14
    5

  • viorica pe 28 Nov 2010, 11:03
    reumatism

    Durere la cot cu tot cu muschi in jos si dureaza de aproximativ o luna. Ce imi puteti recomanda?

    51
    14

  • ala pe 5 Feb 2009, 16:19
    z

    credca sunt niste remedii eficiente si destul de ieftine trebuie doar rabdare si staruinta

    33
    9

  • Lenuta pe 23 Dec 2008, 17:04
    referitor reomatism

    am sa incerc totul si peurma imi spun parerea

    10
    9

  • andrei89 pe 8 Sep 2008, 21:21
    Atrita

    Osteo-Flex acum disponibil si in Romania! Osteo-Flex pentru Artrita, Reumatism, Artroze, Articulatii Osteo-Flex contine un ingredient in noutate in Romania, produsul patentat MSM Optipure® (metilsulfonat) precum şi glucozamina şi condroitin produse în Statele Unite (şi nu în China) De ce Osteo-Flex ? Produsul Osteo-Flex contine ingrediente fabricate in USA (si nu in China ca majoritatea celorlalte produse de pe piata care contin glucozamia si condroitina) Ingredientele prezente in acest produs sint produse dupa norme GMP si sint la cea mai inalt nivel de puritate, find patentate si marca inregistrata.In plus fata de glucozamina si condroitin Osteo-Flex contine MSM Optipure®; Un nou studiu Universitar demonstreaza o " Actiune Protectiva" a OptiMSM® asupra cartilajelor articulatiilor. Studiul sugereaza faptul ca OptiMSM ® protejeaza cartilajele articulatiilor. Unde este disponibil Osteo-Flex ? Osteo-Flex se pot cumpara din magazinul online www.smart-living.ro sau la telefonul 0727 774 736 Firma distribuitoare unica a produsului Osteo-Flex cauta activ distribuitori. Farmaciile si magazinele naturiste ne pot contact de pe unul din siturile noastre cu linkuri prezente in www.smart-living.ro sau direct la adresa de email contact @ smart-living.ro http://www.artroze.ro/ - artrita, osteoartrita, artroza, dureri inchieituri http://www.celadrin.ro/ - artrita, osteoartrita, artroza, dureri inchieituri recomandat de Federatia Internationala de Medicina Sportiva http://www.coenzima-q10.ro/ - cardio vascular, inima, preventie infarct http://www.hoodia-diet.ro/ - dieta , slabit http://www.prostata-ta.ro/ - prostata http://www.sytrinol-colesterol.ro/ - colesterol, cardio vascular, inima, preventie infarct http://www.vitamina-k2.ro/ - osteoporoza, ateroscleroza Live Well Products Srl Romania

    2
    3

  • dana pe 14 Aug 2008, 14:11
    0

    DACA NU CREZI IN REMEDIILE NATURALE, NU ARE ROST SA INCERCI.

    14
    2

  • Pascal Victoria pe 8 Aug 2008, 14:21
    Speranta

    As fi extrem de placut impresionata daca vreo unul din aceste remedii ar avea rezultat.

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod