Povestea unei persoane care a invins cancerul pulmonar

A fumat fumat multi ani si intr-o zi a aflat diagnosticul necrutator: cancer pulmonar. Dupa o lupta crunta cu boala, a reusit sa o invinga, ajutat de medici, un tratament de ultima generatie, dar si de gandurile bune, optimism si sprijinul celor dragi. Citeste si tu povestea unui supravietuitor al cancerului bronhopulmonar!

A fumat fumat multi ani si intr-o zi a aflat diagnosticul necrutator: cancer pulmonar. Dupa o lupta crunta cu boala, a reusit sa o invinga, ajutat de medici, un tratament de ultima generatie, dar si de gandurile bune, optimism si sprijinul celor dragi. Citeste si tu povestea unui supravietuitor al cancerului bronhopulmonar!


Ma numesc Tamboi Arica, am 53 de ani, sunt de meserie lacatus sudor, dar sunt pensionar de un an de zile, datorita faptului ca am fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Am fumat 35 de ani, iar in ultimii ani am fumat cate 50 de tigari pe zi. Am lucrat si in mediu toxic, dar cu ani in urma: fum de gaze de la sudura, vopsele, dar n-am simtit niciodata ca as avea ceva la plamani. Ma consider un om implinit. Am o familie foarte bine pusa la punct, am trei copii, din care cel mic are sapte ani. Sunt un om activ, imi place sa ma plimb cu masina, sa ies la aer curat, sa mai misc cate ceva pe langa casa.

Am fost diagnosticat in 2007 cand am facut o operatie pentru un hidrocel.
In urma radiografiei mi s-a gasit o tumora la plamanul stang. Interesant este faptul ca, cu 7 luni inainte am facut o alta raza, pentru a ma angaja undeva si nu s-a vazut nimic. Am fost indrumat catre sectia de chirurgie toracica de unde am fost trimis urgent sa fac o tomografie computerizata. Apoi mi s-a spus ca trebuie sa ma operez urgent, pentru ca boala a fost descoperita la timp. Eu am tusit ani de zile si am crezut ca este din cauza fumatului. In ultima perioada tusea se agravase. Nu am scuipat niciodata sange insa cu putin timp inainte de operatie am sismtit o durere in piept, dar am crezut ca ma dor muschii si atat. Nu m-am gandit deloc ca as putea sa am ceva la plamani.


"Am acceptat diagnosticul si m-am gandit: trebuie sa traiesc, sa ma fac bine, sa cresc copilul asta. Asta e viata mea"

N-am stiut nimic despre aceasta boala si am ramas pur si simplu blocat cand mi s-a spus ca am cancer la plamani.
Diagnosticul l-am aflat de la chirurgul care m-a operat. In prima faza atat eu cat si sotia mea ne-am speriat foarte tare. Eu am fost un om puternic, nu m-am gandit niciodata la boala. Cand am aflat acest diagnostic gandul meu a fost la copilul emu de 7 ani ani si m-am gandit ca trebuie sa ma fac bine ca sa pot sa il cresc. Prietenii au venit la mine la spital, m-au vizitat, s-au necajit si ei. Mi-au spus sa nu mai fumez, sa fiu linistit, sa fiu tare. Eu tare am fost tot timpul, v-am spus, eu nu m-am necajit niciodata, fizic am fost foarte bine, poate si asta m-a ajutata mult. Am acceptat diagnosticul si m-am gandit: trebuie sa traiesc, sa ma fac bine, sa cresc copilul asta. Asta e viata mea.


A urmat tratamentul cu citostatice...


Am fost trimis apoi la tratament la oncologie. Am facut 6 serii de perfuzii cu citostatice. Oncologul meu mi-a spus despre tratamentul citostatic ca dupa o zi, doua dupa ce ma externez din spital, o sa simt durere de oase, dar nu un timp indelungat, iar in perioada tratamentului o sa imi cada parul.
Intr-adevar am ramas chel complet. Dupa perfuzii ma simteam vreo 2 -3 zile rau. Dureri de oase, oboseala, nu aveam pofta de mancare. Dupa tratament totul a revenit la normal.


...Apoi a venit solutia salvatoare


Dar chimioterapia nu m-a ajutat deloc, iar doamna doctor mi-a recomandat un tratament nou, sub forma de tablete ca sa scap de tumora. Mi-a spus ca mi-a facut o cerere si trebuie s-o trimita la Bucuresti, daca mi-aproba sa iau medicamentul asta, e foarte bine. Apoi m-a chemat din nou si mi-a spus ca mi s-a aprobat si pot sa iau pastilele imediat. Mi-a vorbit despre acest tratament, mi-a dat si un pliant cu niste poze, mi-a spus sa nu ma sperii daca or sa apara niste bube pe fata, pentru ca asta se cheama alergie, iar daca fac alergia asta isi face efectul medicamentul. Sotia mea se uita foarte mult pe internet si imi spune tot timpul de acest tratament.
Mi-a spus si cand mi s-a aprobat, m-a incurajat foarte mult si m-a ajutat foarte mult psihic.

Dupa primele 30 de pastile mi s-a redus tumora la jumatate si dupa urmatoarele 30, aproape complet si de atunci incoace, nu mai e nimic. Acum sunt in tratament cu aceste tablete de un an si o luna si ma simt foarte bine, ma simt sanatos.
 

Comentarii (32)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alifie pe 6 Mai 2018, 01:32
    Nu mai aprinde nici o tigara ?

    Bine face, dar a nu aprinde nu aduce mare lucru. Cei ce fac cancer si sint nefumatori sint la fel de multi ca fumatorii. Propaganda medicala spune ca fumatrii fac mai mult cancer. E un motiv de taxat tigarile . Cit priveste Tarceva.... e o scamatorie . Se da , mai ales la cei care nu au cancer. Cum asa ? Medicii baga in tratament oameni fara cancer, pt a le spori numele si pt asta primesc bani grei de la fabricantul Tarceva . 40 % din cei " tratati " de cancer nu au avut niciodata cancer.Ei sint pusi ca sa raporteze succes. Cei fara cancer au o sansa mare s a supravietuiasca , deci renume frumos a clinica . Articolul e propaganda medicala . Tarceva nu face nimic. Nu e pt plamini. Tarceva se da la multe feluri de cancer. In teorie zice ca " izoleaza " cancerul si il lasa fara hrana . sic ! Eu studiez cancerul de 25 ani, din pasiune, nu pt note. Desigur ca studiez si parte a medicala si miros minciunile de la o posta . Cei cu cancer nu aveti nevoie de " tratament ' ! Voi aveti nevoie de ceva ce va vindeca de cancer. Tratamentul nu vindeca ci doar....trateaza. Dar povestea asta e facatura . Tarceva nu vindeca cancer.

    0
    0

  • Paul pe 2 Mar 2016, 22:09
    tratament impotriva cancerului

    In primul rand as dori sa va spun ca sunt alaturi de toti cei care trebuie sa treaca prin aceasta boala cumplita. Am avut un caz similiar in familie, mai exact bunica mea a fost diagnosticata cu cancer neomamar metastaza gradul 4. A fost o perioada cumplita in familie, am apelat la toate resursele pe care le-am gasit dar fara nici un rezultat concret. Am fost pe la diverse clinici din tara si chiar si din afara, cu speranta ca vom gasi o solutie. Vreau sa va spun ca la toate clinicile unde am apelat, tratamentele sunt asemanatoare. Mai exact constau in mare parte in chimoterapie. Ceea ce sunt convins ca toti stiti cu siguranta in ce consta. Am vazut cu ochii mei cum bunicii mele ii cadea parul, vomita, statea la pat si eram complet neputincios. Dar din fericire am facut mai multe cautari, si intr-un final am dat peste un tratament alternativ pe baza naturista injectabil care consta in vitamina C, glutation, neoplaston,vitamina B17, etc. Am cautat mai multe informatii despre acest tratament si foarte multi oameni au confirmat cu succes ca a dat rezultate. Vreau sa va spun faptul ca bunica mea inainte sa fie diagnosticata era o femeie masiva si in urma citostaticelor de la 90 de kg a ajuns la 60 in 5 saptamani. Intrebarea mea este in felul urmator: cum poate un tratament de la care iti cade parul, iti pierzi jumatate din kilograme si esti complet neputincios; sa fie la final benefic pentru sanatatea ta? De aceea am fost surprins de acest tratament alternativ pe care l-am gasit deoarece a dat roadele chiar de la primele doze. Nu mi-a venit sa cred cat de rapid s-a pus bunica mea pe picioare. Ramasesem pur si simplu fara nici o speranta. Si vreau sa va spun ca a fost diagnosticata in 2004 si a decedat in 2013 din alte cauze. Mai multe detalii pentru persoanele care sunt interesate de acest tratament, puteti gasi pe aceasta pagina de facebok: https://www.facebook.com/alternative.cancer.treatment.oradea/?fref=ts Va doresc tuturor o insanatosire grabnica, si sunt alaturi de toti cei care trebuie sa treaca prin aceasta boala cumplita. Sper ca cu putinele informatii pot sa ajut persoanele care sunt in nevoie.

    0
    0

  • vica pe 5 Feb 2016, 18:08
    operatia de plamani ...

    daca domnul s-a operat de tumora ...atunci ,de ce mai spune ca cu pastilele date de medic i-a disparut tumora ???? care ??/ sotul meu s-a operat de tumora in august 2015 , a facut chimoterapii 4 si trebuie sa mearga la control in februarie la 3luni dupa citostatice ...nu se simte bine deloc ... cum le cheama pe pastile ar putea sa ne spuna .... il rugam mult ...multumesc!!!

    1
    1

  • anida pe 29 Nov 2015, 11:38
    Tarceva

    buna ziua , as doresc sa vorbesc cu cineva care a folosit tratamentul cu Tarceva de 150 mg .

    2
    0

  • nutritionist Florin Herban pe 10 Sep 2015, 08:33
    cancerul...

    Cancerul... La ora actuala aproape ca nu trece nici o zi fara sa nu auzim despre cancer. Probabil ca fiecare dintre noi stie pe cineva, sau familia cuiva, care are cancer. O boala de sfarsit de secol XX si inceput de secol XXI, o boala a deconectarii omului de conditiile amprentarii sale genetice, cancerul este o boala care este departe de a fi ajuns la apogeu, numarul imbolnavirilor crescand de la an la an si cu o incidenta tot mai mare in randul tinerilor si copiilor. Fata de acum 40-50 de ani, astazi nu se poate vorbi despre o imbunatatire relevanta a calitatii tratamentului oncologic si nici despre un trend pozitiv in modul de abordare a acestei patologii din partea lumii medicale. In fata unei astfel de situatii, decizia, pe care o ia bolnavul in privinta tratamentului, este una determinanta, reprezentand punctul de rascruce intre progresia bolii sau vindecare, intre viata sau moarte. Aici intervine gradul de informare al fiecaruia. Din cauza lipsei de informare cei mai multi bolnavi cedeaza la presiunea medicilor si sub imperiul fricii se inscriu in cursa infernala, in cursa mortii, acceptand chimioterapia si radioterapia care sunt dovedite stiintific ca fiind generatoare de boli si moarte si procancerigene. Desi este o boala care in cele din urma ucide, decesul survine, poate in peste 90% din cazuri, nu din cauza cancerului in sine ci din cauza acestor tipuri de abordari in tratarea cancerului, cu efectele lor secundare ( sistem imunitar compromis, malnutritie-casexie, stop cardio-respirator, blocaj renal, insuficienta hepatica ). " Teoria de a otravi tot corpul pentru a distruge local o tumora, peste 20 de ani va parea ridicola " declara, nu demult, dr. Brian Stedman cercetator in tratarea cancerului. Un om informat va sti, atunci cand va vrea sa se vindece, ceea ce trebuie sa faca.

    5
    1

  • mircea pe 31 Iul 2015, 20:20
    vindecat de cancer

    Cel mai mare vindecator este ISUS cu un singur I sau cu o 100 de iiiiiiiiiiiiiiiii este acelasi si astazi si poate sa vindece orice boala sau cancer .OAMENI BUNI NU INTELEGETI CA PENTRU CANCER NU ESISTA MEDICAMENT CE ESTE ASA GREU SA VII LA DUMNEZEU CU CANCERUL TAU DAR NUMAI LA DUMNEZEU NU LA ALTI INTERMEDIARI DACA CERI IN NUMELE LUI ISUS AJUTOR VEI PRIMI.SI ESTE SI MAI SIMPLU DACA SA ZICEM CA DUMNEZEU VREA SA TE LASI DE PACATELE TALE CE AI AVEA DE PIERDUT IN ACEASTA LUME DE RAUTATE SI BOLI.IN SCHIMB VEI PRIMI VIATA VESNICA . pe tatal meu de 72 de ani la vindecat de cancer la plamini stadiul 3 b adica T4N3M0 maxim un an de viata cautal si tu astazi vino la el si spunei boala ta E T C.spunei sincer problemele tale si pacatele tale si ce-rei interventia si vei vedea ca esista.singura conditie este rugaciunea din toata inima sincera pocainta si abandonarea pacatului nu esista sa pleci de-la Isus cum ai venit dar ai rabdare si credinta o sa vezi minunea incearcal pe dumnezeu .CIND NU MAI POTI TU POATE EL .

    5
    1

  • adrian pe 17 Iun 2015, 12:21
    medicament impotriva cancerului la plamani

    Buna tuturor. Va rog ce fel de tratament se foloseste, ce fel de pastila ajuta la vindecarea acestei boli? Am tatal care este diagnosticat cu cancer pulmonar si nu inteleg de ce doctorii nu i-au recomandat si acest medicament? Daca poate cineva sa-mi trimita o adresa de mail sau numar de telefon al doamnei doctor care prescrie acest tratament. Va multumesc si multa SANATATE.

    13
    0

  • Viorica Pop pe 27 Apr 2015, 08:53
    Am nevoie de ajutor ptr sotul meu diagnosticat cu cancer pulmonar.

    As dori sa stiu ce medic l-a tratat pe Tamboi Arica, ce pastile i-au fost recomandate. Daca poate fi contactat doctorul? Va rog un nr. de telefon sau unde poate fi gasit-adresa. Multumesc anticipat

    5
    0

  • Bracon Ioan pe 10 Apr 2015, 23:58
    VOINŢĂ :

    Sunt din Iaşi, telefon 0232-27.15.06. Am un nepot după soră de 54 ani. A fumat de mic, iar în urmă cu circa 2 ani s-a lăst de fumat. A descoperit că are cancer la un plămân, o pată cam mare. A urmat citostatice, dar nu a continuat cu o terapie precizată de medic. În circa 2 luni, cancerul s-a extins şi la al doilea plămân. A eliminat tuse ce ne dădea de gândit, nu a bine. Am primit o carte xerofiată, de la un prieten inginer, în care câteva file erau foarte interesante. Cartea am trimis-o nepotului meu din Târgu Neamţ. Astfel, potrivit unor precizări din carte, care prevedeau o cură naturistă de 42 de zile, fără mâncare, nepotul a avut curajul să omoare celulele canceroase prin înfometare. La data de 12.04.2015, adică în ziua de paşti, nepotul împlineşte 56 de zile fără mâncare, a consumat doar 100 gr. suc de rădăcinoase, sfeclă, morcov, etc., de trei ori pe zi . După paşti, va lua legătura cu un medic, recomandat de acelaşi inginer, de la care am primit cartea şi voi vedea ce urmează. De la inginer, am aflat că nu are voie de carne şi lapte . Voi continua să scriu şi poate Dumnezeu va face să pot scrie de bine. La toţi, dar în special la cei bolnavi le doresc un paşte fericit şi CURAJ.

    9
    0

  • marius pe 29 Sep 2014, 00:49
    tratament naturist pentru orice cancer

    buna seara. ma numesc marius, sunt din targoviste. am aflat de curand ca tatal meu sufera de cancer pulmonar cu metastaza la osul L2. m-am documentat pe internet:am gasit 3 produse naturiste pe care le voi adminstra tatalui meu: MMS(mineral miracle supliment) este si MMS1 si MMS2, mai este Forever Living Aloe Gel(regenereaza la nivel celular si de ADN) si mai este bicarbonatul de sodiu combinat cu sirop de melasa(sirop din trestie de zahar). voi mai incerca Graviola(de preferat fruct sau suc natural). sper ca aceste informatii sa va schimbe viata in bine cum si eu la randul meu sper pentru tata. trebuie si un regim pe legume si fructe (toate neacide), ma refer cancerul nu poate supravietui intr-un mediu alcalin. toate alimentele care sunt alcaline(adica neacide) ajuta foarte mult in combaterea cancerului. cautati pe internet toate acestea. am citit forumuri internationale. eu unul nu am incredere in STANDARDELE impuse de doctori, adica sa facem operatie, citostatice, chimioterapie, etc. credeti-ma, exista LEAC pentru cancer si toate cele, dar toate sunt o industrie producatoare de bani, de aceea tratamentele simple,ieftine nu ies la iveala niciodata. TIN SA PRECIZEZ CA TOATE CELE DE MAI SUS SUNT BUNE NU NUMAI PENTRU CANCER. cititi despre ele pe internet, documentati-va, aveti incredere, optimism, sa ne ajutam unii pe altii sa trecem peste aceste greutati. sper inca o data ca aceste informatii sa schimbe cursul vietilor voastre in mai bine. cum si eu astept sfaturi si informatii de la voi pentru tatal meu. as fi dator pe viata oricui care m-ar putea ajuta. pe langa toate acestea de mai sus, oferiti persoanei dragi sprijinul vostru moral, induceti-i puterea de convingere si forta de invingator. trebuie si tratament homeopat, psihologic, comunicare cu cei dragi, cu Dumnezeu. CORPUL NU DUCE UNDE MINTEA NU DUCE, DACA MINTEA ESTE PUTERNICA, CORPUL BOLNAV ISI REVINE. TINETI MINTE

    1
    2

  • Angela Dinescu pe 24 Apr 2014, 09:40
    cancer

    buna ziua. am citit articolul d-voastra si mi-a mai ridicat moralul. fratele meu de 47 ani trece printr-o situatie asemanatoare si ma doare sufletul sa vad cum se chinuie. va rog sa-mi dati mai multe amanunte in particular. m-ar interesa numele doctorului care v-a avut in grija ca sa vedem daca poate sa aiba grija si de fratele meu. va multumesc mult. multa sanatate. doamne ajuta

    2
    3

  • Cosminn pe 22 Apr 2014, 11:01
    Pentru oricine

    Va rog, adresa mea de e-mail este cosmin_ar85@yahoo.com. DIn nefericire, am si eu un caz in familie, cu aceasta boala crunta. Va multumesc

    6
    0

  • dia pe 15 Apr 2014, 11:58
    oncolog timisoara

    Buna ziua, imi puteti recomanda, va rog, un oncolog in Timisoara? mamei mele i s-a descoperit un hemangiom la plaman care este benign dar care nu se poate opera . Va multumesc din suflet pentru ajutor !

    0
    0

  • maria pe 7 Mar 2014, 20:41
    tarceva

    Buna seara.Daca cineva mai are pastile de tarceva ramase de la tratament, sa ma contacteze. mariamaria1967@yahoo.ro

    0
    0

  • Contas Benonie pe 4 Feb 2014, 18:05
    pentru liapetruta

    Va rog adresa dvs de email pentru a comunica.

    0
    0

  • liapetruta pe 4 Feb 2014, 00:07
    Medcament inpotriva cancerului pulmonar

    Buna seara, o am si eu pe mamica mea in varsta de 65 de ani care, tot asa a fost diagnosticata cu cancer pulmonar.Dar nu stiu de care este, am auzit ca sunt doua tipuri, de cancer pulmonar si i-mi este tare frica,sa ii fac biopsia. Am auzit ca este foarte riscant.Ce ma sfatuitii sa fac? Scuipa sange,face pipi cu sange,pe nas ii curge sange d-ar in rest Dumnezeu are mila si grija de ia ca e pe picioarele ei, nu stiu pentru cat timp. Astept mesajele dumneavoastra cat m-ai curand. Va multumens din suflet

    3
    0

  • Costea Paul pe 25 Ian 2014, 16:03
    de ce astepti solutia salvatoare in exterior???

    cine crezi ca ti-a creat cancerul? natura, soarta, genetica? NU! Iti spun eu tristul adevar: tu ti l-ai creat... si nimic din exterior nu te va salva... atata timp cat tu nu iti rezolvi problema care ti-a creat cancerul (in cazul celui de plaman cauza este frica de moarte), vei inainta spre finish, orice medicament mericulos ai lua... dar noi suntem invatati sa aruncam responsabilitatea bolii in carca altcuiva, care intotdeauna va profita dupa "ajutorul" acordat, adica dupa ce va mai ascunde din simptome... mai multe, afla pe terapieinaramonie.ro ... cu drag, paul

    9
    2

  • Contas Benonie pe 15 Ian 2014, 10:00
    eliminare efecte secundare Tarceva

    Buna tuturor .Daca a utilizat cineva Tarceva 150 mg,rog sa mi se spuna cum a scapat de efectele secundare ingrozitoare-expl.piele uscata,sebum in jurul gurii....etc.Astept un raspuns pe adresa contasbenone@yahoo.com

    6
    3

  • cristi pe 18 Dec 2013, 23:23
    poate ajuta multa lume

    cautati in internet cuvintele MMS,e un tratament foarte ieftin si cel care l-a descoperit ,chiar daca acum incearca sa-l reduca la tacere toate multinationalele ,spune ca e foarte bun si garantat,

    7
    0

  • Tamboi Arica pe 13 Dec 2013, 13:58
    tipul celulerol

    tipul celulelor canceroase au fost mici si intunecate

    3
    0

  • Tamboi Arica pe 13 Dec 2013, 13:24
    ma simt norocos

    Pentru cei care sunt interesati despre detali ma pot contacta pe adresa de mail tamboirazvan@yahoo.com . Ma simt foarte bine , analizele sunt foarte bune , acest tratament si-a facut cu adevarat efectul .

    0
    0

  • Tamboi Arica pe 13 Dec 2013, 13:20
    medicamentul care ma vindecat

    medicamentul care ma vindecat se numeste TARCEVA 150 mg de la ROCHE . Doamna doctor se numeste ANCA NICULESCU - Timisoara

    7
    0

  • popa c-tin pe 19 Oct 2013, 11:48
    o informatie

    buna tuturor! am citit povestea domnului care ainvins cancerul pulmonar si n-am aflat care e denumirea medicamentului care l-a salvat.daca omul exista cu adevarat poate ne raspunde la aceasta intrebare. numai bine tuturor.

    12
    1

  • ellie pe 2 Aug 2013, 14:32
    sunt distrusa psihic

    buna tuturor.am postat aici din dorinta de a impartasi oamenilor povestea mea,sau ,mai bine zis,a prietenenului meu. in urma cu o Luna ,prietenului meu i s-a facut o ecografie pulmonara in urma careia d-na asistenta a observat niste pete pe plamanul stang.i-a zis ingrijorata ca ar fi bine sa se prezinte la un specialist deoarece acele pete nu indica ceva bun.cu o saptamana in urma si-a refacut ecografia iar ieri a fost sunat de doamna doctor care i-a spus ca trebuie sa isi faca niste controale mai amanuntite deoarece acele pete par a fi o tumora. am ramas pur si simplu stupefiata cand am auzit,plang intruna cand ma bag in pat langa el,il privesc in ochi si ma macina gandul ca am sa il pierd.sunt pir si simplu distrusa psihic.. el este realist si spune ca nimic nu il poate salva dar eu nu concep nicidecum ideea ca el sa aiba cancer.are doar 24 de ani,nu e drept ca Dumnezeu sa il ia atat de devreme.este fumator ce este drept ,a fumat foarte multa marijuana si cred ca asta i-a daunat mai mult decat tigarile normale. imi este foarte frica si ma rog mereu sa nu fie cancer,sa fie orice altceva numai cancer nu. pur si simplu nu mi-as imagina sa il pierd atat de devreme. va urez multa sanatate le toti si la cei dragi voua si aveti grija de voi,mergeti la doctor regulat si alegeti un stil de viata sanatos. mie nu imi ramane decat sa ma rog ca totul sa fie bine si sa nu fie cancer. la revedere!

    1
    0

  • zoita pe 18 Ian 2013, 00:10
    cancer la plamini ...sperante desarte ..

    Doamne ce mult mi-as dorii sa mai fie in viata omul asta ..c-am in aceeasi perioada a fost si mama mea diagnosticata cu cancer la plamini ...a urmat acelas drum ...operatie ...citostatice cu perfuzii ...si mai apoi pastiluta de la ora 8 dimineata ...a fost cheala , a avut eruptii pe tot corpul , deci acelas traseu ...apoi ...surpriza tumoarea numai exista la plamini ...fericire mare pe toti (sintem 9 frati ) si ...bucuria a durat fix 5 luni ...cind deodata sa culcat si 4 zile si 4 nopti nu sa mai trezit ...iar cind sa trezit ...rau metastaza la cap ...si in 2 luni sa dus . Nu stiu cit de corect am scris dar va dati seama ca imi este fff greu , pling ...au trecut 3 luni dar tot mai greu imi este fara ea ...Acum cind numai este stiu unde sa gresit , stiu ce ar fi fost bn ...dar prea tirziu ...as putea sa sfatui pe altii sa faca ce nu a reusit mama mea si sint sigura ca se poate merge inainte ...las adresa mea ...ptr cine doreste sa vb cu mine . Zoitazoe@yaho.com

    7
    2

  • anca pe 7 Sep 2011, 10:53
    cancer de plamani

    Medicamentul se numeste tarceva si se da pt cancerul de plamani cu celule mari si nu da intotdeauna rezultate.

    5
    5

  • odaiasu georgeta pe 31 Aug 2011, 20:10
    cancer la plamani

    si eu vreau sa aflu cum se cheama aceste tablete (cum zice domnul),de ce nu a spus cum se cheama?am si eu mama bolnava de cancer la plamani

    6
    2

  • Ramona pe 22 Iun 2010, 13:58
    un copil are nevoie de ajutorul nostru

    http://www.acasatv.ro/emisiuni/daniela-are-nevoie-de-ajutor-ca-sa-invinga-cancerul-la-numai-16-ani-video.html

    5
    2

  • paula pe 29 Ian 2010, 17:45
    medicament ptr cancer plaman

    Cred ca este vorba despre medicamentul numit TARCEVA,spun " cred" deoarece efectul advers descris este al acestui medicament.Acesta se acorda de Casa de sanatate.Este recomandat ptr anumite tipuri de celule.Medicii oncologi cunosc acest medicament.

    1
    3

  • claudia pe 18 Dec 2009, 23:36
    Medicament impotriva cancerului pulmonar

    Buna tutuor. As fii dorit sa scrie ti m ai indetaliat acest tratament, De exeplu ce fel de tratament a folosit d-nul, ce fel de pastila l a ajutat sa scape de aceasta nenorocita boala, Am tatal care este diagnosticat cu cancer pulmonar si nu inteleg de ce doctorii nu i au recomandat si lui acest medicament? as fii vrut sa se dea numele doctirului si poate un nr de tel sau adresa unde poate fii gasit. Presupun si sunt sigura ca exista f multe persoane care ar fii interesate pt a salva pe cel drag din mainiile mortii.

    2
    7

  • ghetu doru pe 16 Dec 2009, 21:27
    medicament impotriva cancerului la plamani

    nu inteleg de ce persoana care a beneficiat de un tratament eficient impotriva cancerului la plamani nu da mai multe detalii despre tratamentul folosit ,unitatea medicala si doctorul dare la tratat.este doar o poveste?daca nu doresc mai multe informatii.cu stima.Povestea unei persoane care a invins cancerul pulmonar de TopSanatate, 24 noiembrie 2009 * Comenteaza * Print * Trimite pe: * Yahoo * Facebook * Twitter * Mail Club Eva

    6
    0

  • ghetu doru pe 16 Dec 2009, 21:25
    medicament impotriva cancerului la plamani

    nu inteleg de ce persoana care a beneficiat de un tratament eficient impotriva cancerului la plamani nu da mai multe detalii despre tratamentul folosit ,unitatea medicala si doctorul dare la tratat.este doar o poveste?daca nu doresc mai multe informatii.cu stima.Povestea unei persoane care a invins cancerul pulmonar de TopSanatate, 24 noiembrie 2009 * Comenteaza * Print * Trimite pe: * Yahoo * Facebook * Twitter * Mail Club Eva

    2
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod