Mihai Gruia si Sorin Brotnei: “Am avut un sentiment foarte ciudat si trist”

Aterizare de urgenta pentru cei doi baieti din trupa TWO!

Pentru Mihai Gruia si Sorin Brotnei, inceputul acestui an a venit cu o multime de concerte in afara tarii, cele mai recente facand parte dintr-un mini turneu in Asia, acolo unde trupa TWO se bucura de un public numeros.

Saptamana trecuta, in timp ce baietii zburau din Qatar spre Oman, un eveniment nefericit a avut loc in tipul calatoriei, eveniment ce a fost la un pas de a le anula unul dintre concerte.

Pilotul avionului in care se aflau Mihai si Sorin a fost nevoit sa faca o aterizare de urgenta pe cel mai apropiat aeroport, pentru ca unul dintre pasageri a decedat in timpul zborului.

O femeie in varsta a fost cea care si-a pierdut viata in acel avion, din motive de sanatate.

“La un moment dat, pilotul a intrebat daca este un doctor in avion, iar dupa jumatate de ora ne-a anuntat ca, din pacate, trebuie sa aterizam de urgenta pe un aeroport din apropiere pentru ca un pasager a decedat. Am avut un sentiment foarte ciudat si trist. Am aterizat de urgenta, am stat trei ore la sol, dupa care am reluat zborul si am ajuns exact in momentul in care trebuia sa incepem concertul. Am fost la limita.”
ne-au povesit Mihai si Sorin.



Tot in Asia, TWO au fost invitati sa cante si la nunta unuia dintre cei mai bogati oameni din Pakistan.

Evenimentul, ce a avut loc in regiunea Punjab, a fost unul de proportii, avand nici mai mult nici mai putin de trei mii de invitati!

Mihai si Sorin au urcat si pe scena evenimentului de deschidere a unui mall din Qatar, unde au participat cele mai importante nume, vedete si actori din industria Bollywood.

In Asia, noua melodie a baietiilor se bucura de un real succes! Asculta si tu cel mai nou single TWO -  Regrets:  https://www.youtube.com/watch?v=m7e-Zj_i5xI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod