Secrete pentru o viata sexuala fara probleme

Daca vrei sa te bucuri in mod natural de o viata sexuala activa si nu vrei sa apelezi la pastilele pentru disfunctii erectile poti sa incepi prin cateva schimbari in alimentatie.
Circulatia sanguina trebuie imbunatatita

Este foarte important sa beneficiezi de o circulatie sanguina buna, deoarece aceasta este critica in procesul de erectie. Semnalele inregistrate de creier trebuie sa asigure o circulatie sanguina eficienta la nivelul organului genital. Alimentele care au capacitatea de a stimula circulatia sanguina sunt cele bogate in acizi grasi omega-3: macroul, somonul si sardinele.


Pestele gras stimuleaza functiile sexuale

De fapt daca vrei sa-ti imbunatatesti sanatatea in general, pestele gras este alegerea cea mai buna, datorita continutului ridicat de acizi grasi omega-3. Acestia asigura o buna functionare a sistemului nervos si exact asta iti lipsea pentru stimularea functiilor sexuale.

Pestele gras contine si foarte mult seleniu, zinc si magneziu, cu actiune benefica pentru functiile sexuale.


Suplimente de vitamine si minerale

De asemenea, functiile neurologice contribuie la o buna circulatie sanguina, prin urmare poti sa apelezi la suplimentele de vitamine si minerale. In special, complexul vitaminic B reduce stresul, un alt factor cu actiune negativa asupra libidoului.


Alimentele cu L-arginina maresc libidoul

Trebuie doar sa introduci in alimentatia ta fulgii de ovaz, alunele, nucile, produsele lactate, legumele verzi, boabele de soia, semintele si nautul.

Numeroase studii au aratat ca L-arginina este un aminoacid esential recomandat in disfunctii sexuale (in special probleme erectile). In urma testelor efectuate, 80% dintre subiecti care au luat suplimente de L-arginina au constatat o imbunatatire a calitatii erectiei in numai 3 saptamani. Daca vrei sa asiguri necesarul de L-arginina administrata sub forma de suplimente, incearca 3000 mg/zi.

Trebuie sa o gasesti la farmacie si expertii o considera ca fiind cel mai bun supliment pentru imbunatatirea vietii sexuale.


Ginsengul si Ginko Biloba imbunatatesc circulatia sanguina


Folosite de secole pentru proprietatile tonifiante ale organismului, ginsengul si ginko biloba imbunatatesc circulatia sanguina. Mai putin cunoscut pentru aceste proprietati este si ghimbirul, care stimuleaza sistemul circulator.


Evita tutunul!

Fumatul are mare legatura cu circulatia sanguina proasta. Este recomandat sa renunti la tigari sau sa le reduci numarul.


Obezitatea: un alt factor de risc

Exista dovezi stiintifice care atesta faptul ca obezitatea este un factor de risc in aparitia disfunctiilor erectile si a nivelului scazut de testosteron. Astfel, reducand numarul kilogramelor iti imbunatatesti performantele sexuale.

Un exces de grasimi saturate iti pot bloca la un moment dat arterele, fapt care afecteaza circulatia sanguina. Pe de alta parte ai nevoie de grasimi pentru a produce hormoni; colesterolul este metabolizat in ficat si organismul obtine testosteronul si estrogenul necesar. Grasimile bune sunt cele mononesaturate si polinesaturate. Uleiul de masline sau somonul consumate o data pe zi te ajuta sa obtii grasimile bune.

Asadar, ca sa te bucuri de o viata sexuala activa trebuie sa-ti mentii corpul in forma maxima. Poti face acest lucru, adoptand un regim alimentar echilibrat pentru imbunatatirea circulatiei sanguine si a sanatatii generale.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • constantin pe 20 Nov 2010, 19:56
    consta

    buna am facut si eu pt prima oara sex dar nu prea a mers imediat dupa prima penetrare mi sa dus erectia e ceva ingrijorator? ce as putea sa iau ? va multumesc

    0
    4

  • mariana pe 21 Mar 2010, 00:58
    sexualitate

    buna ziua1 am si eu o intrebare as vrea sa stiu daca am o problema de sanatate din moment ce am 26 de ani, am avut primul act sexual la 20 de ani sunt impreuna cu acelasi baiat de atunci pt ca asta mi-am dorit sa fie numai unul, dar problema e ca nu avem o viata sexuala activa. vinovata ma consider eu, pt ca nu simt nevoia el este f intelegator si nu ma obliga de cele mai multe ori prefer sa il mast.. pt ca nu am chef, pur si simplu. si trece si cate o luna si nu avem contact sexual. il iubesc ffff mult si el pe mine, nu avem probleme pe tema asta, se multumeste cu putin. cred ca sunt adepta iubirii platonice,. imi place sa ne sarutam sa ne atingem, sa ne jucam, sa na imbratisam dar pana la actul sexual. nu ca nu mi-ar palcea sau nu m-as simti bine dar pur si simplu nu am chef. ma putei ajuta cu niste raspunsuri? va multumesc.

    5
    7

  • DAN MIRCEA pe 25 Feb 2008, 16:55
    Ejacularea

    Am probleme mari de ejaculare precoce. EEjaculez inca de la sarutari, mai incolo e jale. Ce sa fac? As vrea sa-mi recomandati ceva?

    22
    14

  • gina pe 28 Sep 2007, 11:09
    ajutor

    am42 ani si vreau si eu o parere un sfat un tratament ceva care sa ma ajute m am casatorit la 16 ani am facut 6 copii dar eu nu am orgasm nu stiu cei aia placere de barbat as dori un raspuns pe adresa de email lampa_mariana@yahoo.com va multumesc

    16
    5

  • cris pe 26 Sep 2007, 11:40
    pentru teodora

    pai k sa nu mai fi jenata cind te dezbraci in fata unui barbat ar trebui sa ei masuri in aceasta privinta. solutia ar fi sa slabesti. trebuie sa ai vointa si ambitie. bafta

    3
    1

  • cris pe 26 Sep 2007, 11:38
    super

    da este foarte adevarat tot ce am citit...daca am avea mai multa grija cum mancam si ce mancam am fi mai fericiti pe toate planurile. multumesc.

    0
    0

  • OROS OLIMPIA pe 20 Sep 2007, 17:09
    OLIOROS

    SINT SUBIECTE INTERESATE CARE NE AJUTA SA INVATAM SI SA CITIM CE NE INTERESEAZA

    0
    0

  • claudiaruiu pe 18 Sep 2007, 17:55
    excelent

    daca ne-am putea si permite sa mincam asa de sanatos ar fi si mai frumos. informatiile sint foarte utile. Multumesc

    0
    0

  • rus teodora pe 18 Sep 2007, 16:18
    teodora

    sunt un pic mai grasa si ma inhib in momentul cand am un act sexual si nu mai pot reactiona ma simt jenata de corpul meu si de aceea imi este jena si sa ma dezbrac in fata un barbat baiat ce sa fac

    0
    0

  • raluca pe 18 Sep 2007, 12:27
    buna

    eu am cateva problema simt ca ma doare in interior la contactul sexual

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod