400 g de pui fiert fara os si piele
1 lingurita cu ulei de masline
1 pahar cu supa de pui fara sare
1/4 pahar cu otet
1/4 pahar cu masline verzi fara sambure
1/4 pahar cu prune uscate fara sambure
piper dupa gust
Mod de preparare
- puiul este lasat la scurs, daca nu se tapeaza cu un servetel;
- uleiul este incins la foc mediu intr-o tigaie destul de mare;
- adauga puiul si supa de carne, care se lasa la fiet timp de 2 minute;
- apoi este adaugat otetul si se lasa la foc mic cateva minute;
- se adauga maslinele, prunele si piperul, se acopera tigaiei si se las la fiet, in jur de 15 minute;
- puiul este asezat pe o farfurie, peste care se adauga sosul si se serveste.
Informatii nutritionale (1 portie): 224 calorii, 8 g grasimi (2 g saturate, 4 g mononesaturate), 118 mg colesterol, 7 g carbohidrati, 29 g proteine, 1 g fibre, 339 mg sosiu, 454 md potasiu, seleniu ( 20% din necesarul zilnic), zinc (18% din necesarul zilnic).
Comentarii (2)
Foarte interesant !!! Sigur, sunt si gustoase... dar fara niciun aport de zahar... nu cred ca i se va simti lipsa... celelalte ingrediente, ii vor compensa lipsa.
Diabetul se poate vindeca usor, dar pana scapi de insulina te chinui.
Posteaza comentariu