Asociatia ARIPI SPRE VIATA a achizitionat prima statie cuprinzand trei infusomate si un injectomat pentru Sectia de Pediatrie II din cadrul I.C. Fundeni

Asociatia ARIPI SPRE VIATA a initiat la inceputul acestui an proiectul “IMPREUNA PENTRU VIATA” prin care doreste strangerea de fonduri in valoare de 150.000 euro pentru procurarea de aparatura medicala destinata Sectiei de Pediatrie II din cadrul I.C. Fundeni constand in 6 statii cuprinzand fiecare trei infusomate si un injectomat, 36 de infusomate si 20 injectomate, aparatura medicala prin care se administreaza corect, sigur si eficient tratamentul cu citostatice pentru copiii si tinerii bolnavi de leucemie, cancere si alte boli grave.
“Pana acum proiectul a reusit sa stranga suma de 47.860 lei din care 32.860 lei  folositi pentru procurarea primei statii cuprinzand trei infusomate si un injectomat si 15.000 lei  pentru doua infusomate,  toate aparatele fiind donate pentru utilizarea in cadrul sectiei de pediatrie II Fundeni. Am beneficiat de ajutorul Fundatiei ORANGE din partea careia am primit 32.000 lei in cadrul concursului “Sustine un ONG” pentru procurarea statiei,  iar din restul sumei provenind din donatii am procurat inca doua infusomate.
Este un proiect transparent prin care dorim sa aducem o schimbare in bine, esentiala in realizarea actului medical, sa continuam seria proiectelor de imbunatatire si schimbare a conditiilor de tratare a copiilor afectati de cancer, alaturandu-ne eforturilor medicilor de a le salva vietile”
declara Nicoleta Vlad, Presedintele Asociatiei ARIPI SPRE VIATA.

Un pas important in sustinerea tratamentelor acestor copii grav bolnavi este si reabilitarea in primul trimestru al acestui an a celor sapte infusomate existente care datorita uzurii si folosirii indelungate au necesitat reparatii urgente.
Costurile s-au ridicat la 10.263,42 lei de asemenea proveniti din donatii.

Evolutia proiectului “IMPREUNA PENTRU VIATA” va fi constant comunicata de catre asociatia ARIPI SPRE VIATA pe pagina de web www.aripispreviata.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/aripispreviata.

Donatiile atat in nume propriu cat si ca persoana juridica se pot face in continuare in conturile asociatiei ARIPI SPRE VIATA deschise la BCR, sucursala Bagdasar, dupa cum urmeaza:
 
LEI – RO88RNCB0521114607820001
EURO – RO34RNCB0521114607820003
Cod fiscal 26481900
 
Asociatia ARIPI SPRE VIATA a fost infiintata in urma cu 4 ani, fiind inregistrata in Registrul Fundatiilor si Asociatiilor sub nr.
2/21.01.2010. Scopul asociatiei este nepatrimonial, apolitic si vizeaza schimbarea conditiilor de ingrijire a copiilor si tinerilor afectati de leucemie, cancere si alte boli grave.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod