60 de specialiști lansează platforma daretocare.ro pentru a oferi suport emoțional românilor afectați de pandemie

#VeștiBune: Daretocare.ro, platforma care oferă GRATUIT consiliere și suport emoțional românilor afectați de pandemie

Pe daretocare.ro sunt 60 de specialiști cu peste 15.000 de ore de experiență în a oferi consiliere și suport emoțional pentru atingerea echilibrului personal.
S-au reunit pentru a-i susține pe toți cei care vor să găsească puterea, curajul, claritatea, liniștea și alinarea în situațiile care îi copleșesc în această perioadă. 

Serviciile pe care daretocare.ro le oferă se adresează celor care:


Lucrează de acasă și nu se mai simt productivi
Se simt singuri
Au pur și simplu nevoie să vorbească cu cineva
Au rude sau prieteni infectați cu COVID - 19 sau internați din alte motive în spital
Sunt expuși îmbolnăvirii 
Merg la serviciu și sunt vulnerabili în fața înfectării cu COVID - 19
Și-au pierdut locul de muncă sau știu că și-l vor pierde curând
Sunt antreprenori iar afacerea le-a fost puternic afectată de pandemie
Au fost nevoiți să renunțe la angajați
Tuturor celor care au nevoie de sprijin

Ce se întâmplă pe daretocare.ro?


Oricine poate apela numărul de telefon afișat pe site și poate intra în legătură cu unul dintre cei 60 de specialiști aflați online.
Discuția poate dura maxim 60 de minute și este gratuită. Există în același timp posibilitatea unor ședințe programate. Cei interesați se pot programa din platformă.  

Cine sunt cei de la daretocare.ro?


Sunt peste 60 de specialiști, care, în mod voluntar, își pun la dispoziție cunoștiințele și timpul pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de el în această perioadă. Unii dintre ei au formare în coaching, alții sunt psihologi sau psihoterapeuți. În același timp, din echipă fac parte oameni din domeniul IT care au ajutat cu tot ceea ce înseamnă partea logistică.

Cum a luat naștere daretocare.ro?


Daretocare a pornit de la nevoia concretă de a ajuta.
Toți cei 60 de specialiști sunt uniți de un fir roșu: dorința de a fi de ajutor și de a susține în momente cheie clienți, pacienți sau colegi. Plaforma a luat naștere în urma coagulării unui grup de specialiști, coachi, terapeuți, la care s-au alăturat parteneri din firme antreprenoriale, care au simțit această nevoie acută și reală. Cu toții au oferit susținere și implicare voluntară ca să facă acest proiect posibil și să ofere un cadru românilor de a vorbi și a impărtăși trăiri, probleme și îngrijorări. 
 

0373 40 40 40, numărul la care vei găsi sprijin întotdeauna! 


Cu toții considerăm că în momente tensionante, în momente de schimbare, necunoscut și incertitudine, modul în care fiecare dintre noi reușim să ne accesăm resursele: fie să ne mobilizăm, fie să ne adaptăm, fie să cerem ajutor, ne poate impacta starea de spirit și chiar viața pe viitor.
Aceste aspecte nu sunt doar niște credințe, ci sunt documentate în studii ample de neuroștiință și tratate de psihologie care fac analogie între această schimbare - renunțarea la vechea viață pentru o nouă viață, cu procesul de doliu : jelim vechea viață. Pentru această perioadă de doliu ai nevoie să știi că nu ești singur. Ai nevoie de speranță
“, spune Alecsandra Litu, trainer, coach și partener al școlii de coaching MindLearners, unul dintre inițiatorii proiectului.

Daretocare.ro este o inițiativă comună, independentă și voluntară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod