Oprah spune că toate persoanele pe care le intervievează îi pun întotdeauna aceeași întrebare

Oprah Winfrey a luat mii de interviuri de-a lungul anilor.
A vorbit cu lideri mondiali, celebrități, miliardari, pușcăriași, victime ale abuzului și, cel mai recent, cu Prințul Harry și Meghan Markle. 

Un motiv pentru care a devenit un adevărat fenomen cultural este abilitatea ei de a face o conexiune cu oamenii și de a-i încuraja să-și deschidă sufletul în timpul interviului.

Starul american a avut ocazia de-a lungul timpului să vorbească cu atât de multe persoane și să cunoască atât de multe aspecte ale personalității umane încât performanța sa este în mod clar dificil de egalat.
A întâlnit și a discutat cu oameni din toate grupurile demografice și socio-economice.

Cu toate acestea, Oprah spune că aproape toți cei cu care a vorbit au un lucru în comun. Winfrey a declarat într-un interviu pentru Forbes că toți oamenii cărora le-a luat interviuri, de la lideri, la criminali, celebrități sau oameni obișnuiți îi pun aceeași întrebare: „A fost OK?”

Poate fi intimidant să fii intervievat de Oprah Winfrey, indiferent dacă ești faimos, bogat sau puternic. Asta pentru ca fiecare își dorește să primească un feedback.
După ce își spun povestea, cei mai mulți oameni vor să știe dacă s-au descurcat bine și dacă s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

„Ce am învățat din toate miile de interviuri pe care le-am luat este că există un numitor comun în toată experiența umană. Toți vor să știe 'M-ai auzit? Și ceea ce am spus contează?'”, a declarat Oprah.

Întrebarea pe care toți invitații i-o adresează vedetei americane este o modalitate prin care aceștia caută validarea și prin care vor să se asigure că sunt ascultați.

În adâncul lor, oamenii sunt mai asemănători decât ne imaginăm.
Fiecare dintre noi vrea să știe dacă povestea sa contează. Este deosebit de important să auzim asta din partea oamenilor pe care îi respectăm și în care avem încredere - cu atât mai mult din partea oamenilor pe care îi admirăm.

Acest lucru este valabil în orice relație pe care o avem, fie că este vorba de cea cu partenerul de viață, cu familia, prietenii, copiii, colegii de muncă sau subalternii. Fiecare dintre aceste persoane vrea să știe că este prețuită.

Iar Oprah reușește să le transmită oamenilor pe care îi cunoaște și pe care îi intervievează faptul că povestea lor contează, că are însemnătate nu numai pentru ei, ci și pentru toți ceilalți care îi ascultă. 

Adevărul este că acest principiu poate fi aplicat și în viața de zi cu zi.
Dacă ai influență asupra vieții cuiva, ai abilitatea de a-l face să se simtă ascultat și prețuit. Răspunsul simplu pentru această întrebare este format dintr-un singur cuvânt - „Da.”

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod