Nu îți fura singură fericirea. 7 lecții importante care te vor ajuta să nu te mai concentrezi pe cum ar trebui să fie viața

Când viața trebuie să fie într-un anumit fel pentru a fi fericiți, pierdem atât de multe oportunități reale și uităm să mai trăim în prezent, singurul moment care există cu adevărat.
Atunci cand renuntam la toate asteptarile absurde, ne eliberam mintea pentru a face fata schimbarilor care apar in viata noastra, provocarilor de zi cu zi si haosului vietii in cel mai eficient mod posibil. De asemenea, cultivam arta recunostintei si invatam sa apreciem lucrurile marunte. Cream spatiu pentru acceptare, invatare si crestere. Invatam din greselile noastre si ale altor oameni. Vedem lumea altfel. Si, treptat, ne permitem sa facem pasi in fata cu mai multa liniste in suflet si fericire in inima.

Iata cateva lectii importante care te vor ajuta sa nu te mai concentrezi pe cum ar trebui sa fie viata si sa te bucuri de ceea ce ai aici si acum:


1.
Nimic nu tine la nesfarsit. Priveste in jur si invata sa fii recunoscatoare… pentru sanatatea ta, familia ta, viata pe care o duci si pentru casa ta.

2. Unele dintre cele mai puternice momente din viata se intampla cand gasesti curajul sa renunti la ceea ce nu poate fi schimbat. Pentru ca atunci cand nu mai poti schimba o situatie esti provocat sa te schimbi, sa inveti, sa te dezvolti.

3. Sa inchizi un capitol din trecut nu inseamna sa uiti, ci sa iti amintesti fara teama. Fara resentimente. Fara dorinta de razbunare.
Aceasta este dovada de maturizare – este un pas inainte cu o minte aflata in prezent si o lectie invatata. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod