Încetează să-ți mai cauți scuze! Ce trebuie să faci cu viața ta începând de acum!

Toată lumea are un scop - un plan distinct, o unicitate care trebuie scoasă în evidență și care este deja prezentă în potențialul prezent sau viitor. Poți observa acest lucru în viața tuturor oamenilor de succes din lume - antreprenorii de succes, oamenii de știință, artiștii și mulți alții. Aceștia și-au urmat chemarea și și-au împlinit visul, fiind ghidați de o forță interioară. Dacă avem cu toții visuri, de ce doar puține persoane le transformă în realitate? Iată de ce trebuie să nu-ți mai cauți scuze de acum încolo!

De ce nu ar trebui să mai cauți scuze și ce ar trebui să faci cu viața ta?


Timpul tău în această lume este limitat, deci nu-l pierde trăind viața altcuiva. Nu te lăsa blocat de rezultatele gândirii altor oameni. Nu lăsa opinia altora să îți blocheze vocea interioară. Și, cel mai important, ar trebui să ai curajul să-ți urmezi inima și intuiția. Steve Jobs spunea că nu are niciun talent special și că, dacă ar fi avut un anumit talent, ar fi știut de el. Ți se par familiare aceste gânduri?

Nu ar trebui să cazi în această capcană comună.
Talentul nu apare din comun și, cu siguranță, nu fără cele 10.000 de ore de practică și muncă grea de care ai nevoie în orice călătorie a auto-descoperirii și auto-stăpânirii.

Jacques Brel a spus odată într-un interviu că este convins de un lucru - talentul nu există. Pentru acesta, talentul este pur și simplu o dorință arzătoare de a face visul să devină realitate. Restul este transpirație, disciplină și muncă grea.

În plus, gândește-te că Steve Jobs a fost concediat de la compania pe care a înființat-o, iar J.
K. Rowling era șomeră și săracă, fiind o mamă singură. Alții au fost în mod clar dezavantajați la început de standarde fizice - Michael Jordan a fost dat afară din echipa din liceu, despre Muhammad Ali se credea că nu are fizicul unui mare luptător. Dar toți acești oameni au avut un vis și o dorință arzătoare de a-și împlini visul, așa că au depus eforturi pentru a-l îndeplini.

Se poate să crezi și că încerci din greu, dar că nimic nu funcționează. Încerci din greu să faci lucrul potrivit? Crezi că Michael Jordan ar fi putut fi un om de știință sau că Einstein ar fi putut intra în istorie ca jucător de baschet? Mulți oameni își trăiesc viața cu scara înclinată pe peretele greșit, așa că fiecare pas pe care îl fac îi duce în continuare în direcția greșită.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod