Ai tot dreptul să pleci de lângă persoanele care nu te fac să te simți iubită așa cum meriți

Câteodată, mai trebuie să ne dăm voie să plecăm, să ne lămurim sentimentele, să fim sinceri și conștienți de emoțiile noastre și să înțelegem când ceva nu mai funcționează pur și simplu într-o relație. Totuși, acesta este un lucru extrem de dificil de făcut. Este greu să renunți la cineva care, odată, ți-a adus multă bucurie în viață. Este greu din a te opri să-i mai porți de grijă.
Începe cam așa: întâlnești pe cineva și începe să îți pese foarte mult, vezi atât de mult potențial în el, începi o relație, iar lucrurile sunt cu adevărat frumoase, te simți plină de speranță că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Există o legătură profundă, te simți prețuită și îți faci amintiri frumoase cu această persoană.

Și, uneori, relația e de durată și asta este probabil ce orice persoană își dorește în viață. Dar ca ființe umane care se schimbă constant, ca ființe umane care se confruntă tot timpul cu factori externi, ca ființe umane care trec atâtea greutăți și experiențe diferite - uneori lucrurile se schimbă.
Viața ne transformă sau întâlnim circumstanțe care ne deschid ochii sau ne fac să vedem relația noastră dintr-o perspectivă diferită sau ne vedem dintr-o perspectivă diferită. Și poate ajungem să rămânem în acea relație doar de teamă să nu fim răniți.

Prin urmare, atunci când ești empatică sau când ești genul de persoană care are sentimente profunde, despărțirea poate fi un proces foarte lung, dar și dureros de dificil. Atunci când iubești cu toată ființa, poate fi ușor să te păcălești că ești fericită, dar ca acel cineva să rămână în viața ta.
Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod