3 limite pe care să le stabilești cu tine însăți și cum să reacționezi atunci când nu le respecți

Se vorbește non-stop despre limitele pe care trebuie să le impunem față de ceilalți. Cum rămâne, totuși, cu limitele impuse de noi, pentru noi?
Respectarea limitelor personale poate fi destul de dificila. Daca reusim sa stabilim limite pentru ceilalti, fata de noi este mai greu sa fim ferme si hotarate. Negociem mai usor si ne lasam purtate de val, spunandu-ne ca vom incerca a doua zi. Sau luni. Sau luna viitoare!

Totusi, daca vrei sa aduci mai multa disciplina in viata ta, poti sa stabilesti cateva limite personale si sa incerci sa le respecti cat mai des. Iar atunci cand nu reusesti sa o faci, aminteste-ti ca trebuie sa te tratezi cu blandente!

Respectarea limitelor personale: 3 limite pe care sa ti le autoimpui pentru mai multa disciplina


1. Cand ma trezesc, voi aloca primele 15 minute pentru respiratie, stretching si hidratare, inainte sa pun mana pe telefon


Ti se intampla sa te ridici din pat si sa te simti deja obosita si coplesita? Este foarte probabil ca acest lucru sa se intample din cauza faptului ca ai petrecut deja minute bune cu telefonul in mana. Fie ca te-ai uitat la stories pe Instagram sau ti-ai verificat mesajele, mintea ta deja este coplesita de informatiile asimilate la nici jumatate de ora dupa trezire.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod