Secretul fericirii e acasă: cum îți poate salva relația privitul la TV împreună cu partenerul de viață

Uneori, privitul la televizor poate avea o influență negativă asupra oamenilor, în special asupra copiilor. Însă această activitate are și beneficiile sale, mai ales în privința vieții sentimentale.
Potrivit experților, o acțiune banală ca aceasta poate fi o modalitate bună prin care îți poți salva relația.

Atunci când doi parteneri urmăresc împreună emisiunile sau serialele preferate, au șansa de a-și întări legătura și de a se conecta la un nivel mult mai profund. Conform unui studiu, publicat pe site-ul Psychology Today, o metodă prin care două persoane se pot simți mai apropiate este să aibă o realitate socială comună.

Ce înseamnă acest lucru? În afară de faptul că pot să împărtășească aceleași pasiuni în cercurile sociale, doi parteneri se pot bucura de timpul împreună vizionând filme sau emisiuni TV, acest lucru permitându-le să fie pe aceeași lungime de undă și să rezoneze.

Impactul discuțiilor pe tema filmelor romantice


Vizionarea filmelor romantice în cuplu îi poate face pe cei doi parteneri să aducă în discuție momente frumoase care s-au petrecut în trecutul lor amoros. Și, în unele situații, poate fi mai ușor să dezbați o poveste de dragoste prezentată pe micul ecran, decât să vorbești despre propria experiență.
Poate încuraja comunicarea sinceră și, în unele cazuri, poate salva căsnicia sau relația. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod