Numele lui îţi dezvăluie ce fel de bărbat e

Ce calităţi şi defecte are într-o relaţie? Cât de mult se va dedica carierei şi cât de mult vieţii de familie? Câtă siguranţă emoţională şi financiară îţi va oferi? Iată întrebări la care noi, femeile vrem un răspuns, pe loc dacă se poate! Ţi-am pregătit două teste de numerologie, care promit să îţi ofere răspunsuri sincere şi exacte.

Ce calităţi şi defecte are într-o relaţie? Cât de mult se va dedica carierei şi cât de mult vieţii de familie? Câtă siguranţă emoţională şi financiară îţi va oferi? Iată întrebări la care noi, femeile vrem un răspuns, pe loc dacă se poate! Ţi-am pregătit două teste de numerologie, care promit să îţi ofere răspunsuri sincere şi exacte. Află totul despre iubitul tău, în funcţie de numele lui!

Pentru început, ar trebui să ştii că numerologia atribuie fiecărei litere din alfabet câte o cifră. Astfel, fiecare nume primeşte o cifră simbolică. Iată două teste simple de realizat, care îţi spun ce fel de bărbat este partenerul tău, în funcţie de numele lui.

Primul test îţi dezvăluie ce aspiraţii profesionale are iubitul tău şi cât de mult se va implica în viaţa de familie.

Pasul 1: Scrie numele şi prenumele iubitului tău pe o foaie de hârtie şi atribuie fiecărei litere o cifră, ţinând cont de tabelul de mai jos:

1-A, M, X

2-E, L, T,

3-B, K, V

4-C, D, Q

5-F, N, U

6-J, R, Z

7-I, P, W

8-G, O, Y

9-H, S

Pasul 2: Adună toate cifrele trecute în dreptul literelor ce formează numele său întreg. Dacă ai obţinut un număr format din mai multe cifre, adună toate cifrele şi repetă operaţia până când obţii o singură cifră.

Iată ce dezvăluie cifra obţinută despre partenerul tău:

1: Bărbatul acesta este independent şi original. Caută provocări în carieră, pentru că adoră să vină cu idei noi şi să-şi întreacă limitele. De aceea, uneori va uita de viaţa de cuplu în detrimentul unui proiect fascinant de la serviciu. Este genul de bărbat care câştigă mulţi bani, prin metode ingenioase.

2. Bărbatul acesta acţionează cu mult tact şi diplomaţie. De aceea, va excela în domenii în care comunicarea este vitală, cum ar fi relaţiile publice. Este genul de bărbat care va culege în timp roadele muncii. Va porni de jos, dar are prezenţă de spirit şi va urca pe scara ierarhică. Nu câştigă averi, dar este un familist convins, aşa că va petrece mult timp în sânul familiei.

3. Iată un bărbat a cărei prezenţă nu poate trece neobservată. Are multă imaginaţie şi are nevoie de un job care să-i stimuleze creativitatea. Va excela în domenii precum publicitatea sau jurnalismul, în special televiziunea. Se pricepe să negocieze, deci poate avea o funcţie importantă într-un call center. Nu are câştiguri constante, dar are perioade în care îi merge foarte bine şi împarte totul cu persoana iubită.

4. Numele l-a înzestrat cu multe abilităţi practice, dar şi cu o viziune de ansamblu, aşa că munca de constructor, arhitect sau proiectant i  se potriveşte de minune. Va excela în aceste domenii şi va avea parte de câştiguri notabile. Este genul de bărbat care plănuieşte totul în cele mai mici detalii, aşa că va face economii pentru familia lui. În plus, oricât de ocupat este, îşi face timp pentru soţie şi copii în momentele cheie.

5. Acest bărbat fuge de rutină, aşa că va evita pe cât posibil munca la birou, pe un post în care trebuie să facă muncă repetitivă. Preferă domenii de creaţie, care îi permit să inventeze ceva, cum ar fi design-ul. Îl atrag şi domeniile profesionale în care trebuie să călătorească mult. Poate realiza câştiguri uriaşe, pentru că are spirit de aventură, dar nu va fi acasă de câte ori ai nevoie de el.

6. Această cifră simbolizeză grijă şi atenţie, aşa că ai pe mâini un bărbat căruia îi va fi destul de greu să se dezlipească de cămin şi familie, în favoarea serviciului. Se bucură de succes profesional în domenii umanitare şi sociale, care îi permit să fie de ajutor cât mai multor persoane. S-ar putea să nu câştige mulţi bani, dar vei avea alături un bărbat împlinit, pentru care contează câştigurile emoţionale.

7. Acest bărbat preferă munca pe cont propriu. Cel mai probabil îşi va deschide o afacere, ca să fie propriul său şef. Preferă munca de acasă pentru a fi mereu cu soţia şi copiii, aşa că îţi poate propune să vă mutaţi în mediu rural şi să vă deschideţi o fermă. Ar mai putea opta pentru o meserie independentă, pictor sau scriitor. Câştigurile sunt instabile la început, deci are nevoie de o femeie puternică, care să-l ducă pe culmile succesului.

8. Cifra aceasta simbolizează muncă asiduă. Acest bărbat îşi ia cariera foarte în serios. Are trasat planul pe 10 ani şi lucrează încontinuu pentru a ajunge acolo sus! Este dedicat muncii, aşa că are toate şansele să ajungă într-o funcţie executivă, în cadrul unei firme cu capital mare. Deşi asigură familiei un suport financiar consistent, nu va fi mereu prezent, fizic şi emoţional, în viaţa de familie.

9. Acest bărbat preferă negoţul şi afacerile, în locul diplomelor. Ştie să se descurce pe cont propriu, prin metode neconvenţionale. Va încerca mai multe tipuri de afaceri, va presta şi muncă fizică şi muncă intelectuală. Va colabora cu mulţi oameni. Este un bărbat descurcăreţ, care preferă să facă ce-i place, dar este conştient că trebuie să producă şi un profit. Are o gândire flexibilă, care îi permite să se bucure de succes, fără să-şi ignore familia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod