Nu vei găsi niciodată o iubire care este perfectă... dar vei găsi iubirea care este reală

Nu vei găsi o iubire care este perfectă, însă vei găsi o iubire care este matură. Acea iubire care te vede pentru ceea ce ești.
Acea iubire care te ajută să dărâmi toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale, care îți cere să împărtășești părțile ascunse ale sufletului tău, pe care până acum nu le-ai arătat niciodată.

Nu vei găsi o iubire care este perfectă, dar vei găsi o iubire care să îți arate că este în regulă să fii genul de persoană care în unele zile este fericită, în altele triste, care în unele zile știe ce vrea de la viață, în altele se simte pierdută. Și această dragoste este aici pentru a rămâne.
Nu te va defăima pentru modalitățile în care trebuie să îți vindeci tristețea, pentru modurile în care apari în această lume. Această dragoste nu va tresări când va vedea trecutul tău întunecat - te va lua în brațe și îți va spune că totul va fi bine. Această dragoste nu va fugi de tine când îți vei da jos toate măștile... te va lua de mână și te va ține strâns pe parcursul întregii vieți.

Nu vei găsi o iubire perfectă, dar vei găsi o iubire cu care te vei conecta.
Această iubire nu se va îndepărta niciodată de tine. Nu te va lăsa să ai nedumeriri și semne de întrebare. Va veni alături de tine și veți merge împreună pe drumul vostru. Această iubire te va cunoaște. Va dori să îți știe toate secretele. 
Citește continuarea pe kudika.ro


kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod