Dragi bărbați de 40-50 de ani,

Sunt singură de ceva timp. Sunt singură, cum ar spune americanii, ”by choice”. E alegerea mea! Eu vreau să fiu singură după atâtea relații nereușite și energie investită în ele. Am ajuns la vârsta și la punctul în care m-am descoperit pe mine ca fiindu-mi o companie plăcută. Mă simt foarte bine singură.
Vedeți voi, la aproape 40 de ani, știi cam bine destule despre viață. Am un cerc de prieteni cu care mă simt minunat și cu care practic un ritual de ajutorare reciprocă atunci când avem nevoie și cam atât. Într-un fel, exact cum i-am spus mamei mele când se îngrijora de statutul meu, ”Dacă am nevoie de ceva la ora 2, în creierii nopții, am câțiva oameni pe care îi pot suna și știu că ar veni unde i-aș chema!”. Asta a liniștit-o pe mama și acesta este adevărul.

Sunt doar necuplată. Singură, de fapt, nu am fost niciodată!

Dar nu mai pot cu voi! Voi, aceștia, ajunși în miezul vieții, cu neveste acasă și copii la facultăți, care aveți nevoie de confirmări și vreți să fiți zei pentru cineva.
Voi, cei pentru care contează, din secunda doi în care ni se face cunoștință, dacă am pe cineva sau nu. Se întâmplă să merg pe la tot felul de evenimente și să cunosc oameni noi. Am obosit cu bărbații în criza vârstei a doua!

Dragii mei,

Potoliți-vă! Femeile singure nu sunt singure pentru că vă așteaptă pe voi. Femeile singure sunt singure tocmai pentru că nu au nevoie de voi! Și atât. Punct.

Femeile singure nu-și doresc cu ardoare să vă fie amante, oricât de grele ar fi viețile voastre cu soțiile, oricât de nebune ai spune că sunt ele, oricât de cretine/proaste/grase/nerecunoscătoare ați zice voi că sunt.
Toți aceștia, care amușinați la altele, vă plângeți că nevestele sunt nu știu cum, dar nici pe departe oameni în toată regula. Nu, când ajungeți pe la 40-50 de ani, unora dintre voi, nevestele încep să li se pară cele mai antipatice/tâmpite/urâte ființe de pe fața Pământului. Nu veți cuceri altă femeie plângându-vă de viața voastră mizeră de acasă!

Femeile singure, care sunt singure de ceva timp și trecute de vârsta naivității (care e pe la 20 și ceva de ani), nu vor pica niciodată pe spate în fața mașinii pe care o conduceți și averii pe care o dețineți sau ziceți că o dețineți, că și aici e o întreagă discuție.

Femeile singure, dragilor, sunt doar necuplate, nu sunt neajutorate.
Încetați să le mai priviți ca pe niște prințese care vor să fie salvate. Încetați să vă imaginați că au nevoie de ajutorul vostru! Încetați să mai credeți că sunteți voi salvatorii! 

Femeile singure nu vă cer nimic și nu așteaptă de la voi nimic din ceea ce ați crede voi.

Așteaptă doar decență, nu să vă imaginați că dacă e singură, sigur are ”niște nevoi” și fix voi sunteți aceeia care le-ar putea rezolva. Serios! Femeile singure așteaptă doar decență. Femeile singure nu sunt disperate după ce credeți voi că sunt!

Femeile singure sunt singure tocmai pentru că nu vor să fie nici prințese și nici să-și bată capul cu unii ca voi, care după un timp încep să alerge după alta care e singură.
Femeile singure, dragii mei, se vor cupla atunci când vor găsi omul potrivit pentru ele! Încetați să mai credeți că voi sunteți acela! 
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Monica pe 19 Sep 2020, 19:31
    Singura

    Barbatii cred intotdeauna ca ei sunt solutia pt femeile singure. Unele aleg sa fie singure. E o vorba "decat prost insotita mai bine singura". Singutatatea nu aduce fericire nici femeii dar nici barbatului. Si mai e ceva, barbatii ni pot sta singuri, femeile da.

    0
    0

  • Bogdan pe 6 Mai 2020, 08:43
    Draga mea dragă,

    Dacă tot ai facut public acest articol ,da- mi voie să-l comentez. In primul rand, nu esti asa de FERICITA cum ai vrea tu sa pari. Ochii tai spun asta. ( e parerea mea ) Doi. NICIODATA ,o persoana singura, nu poate fi fericit/a, pe DEPLIN. As putea să-ți argumentez dar imi ia prea mult timp si vreau sa fiu mai scurt. Esti o jumătate a unui întreg pe care nu l-ai găsit încă. Iti doresc din inima numai bine .❤

    0
    0

  • Ea pe 5 Mai 2020, 19:31
    Nu exista

    Oamenii de gen masculin care sunt insurati sau intr-o relatie, nu exista ca barbati pentru mine, sunt doar oameni. Fie ca e singura sau nu o femeie, va primi mai multe sau mai putine propuneri, pentru ca sunt multi indivizi care nu se multumesc cu ce au acasa. Si da, in plus mai fac si o criza a varstei mijlocii. Curios este ca nici nu se vad pe ei cand se plang de neveste. Multi nu stiu nici sa scrie corect, sa lege doua vorbe, sunt campioni la halbere si scuipat seminte, si-au pierdut de multa vreme podoaba capilara si abia isi mai vad degetele de la picioare din cauza burtii, habar n-au sa schimbe un bec si sportul lor preferat e aruncatul cu privirea la TV... Daca te iubesti si te respecti pe tine, stii si poti sa iti iubesti si sa iti respecti si partenerul. Si... De ce ar fi atragator pentru o femeie sa te auda vorbind de rau o alta femeie? Care mai e si mama copiilor tai?

    0
    0

  • Eugeniu Pascal pe 5 Mai 2020, 17:11
    din pes. in opt.

    Sunt barbat, am 35 de ani, am citit si nu pare deloc credibil ceea ce spui, asta e parearea si viziunea doar a ta, poate ca ai suferit mult din dragoste, ai iubit si nu ai fost iubita. Eu cred ca o femeie singura, indiferent de virsta, chiar asteapta pe cineva ca sa o salveze, cineva care sa o iubeasca cu adevarat si ea sa iubeasca la rindul ei. Ceea ce ai scris e foarte trist, imi pare rau pentru tot falsul din viata dar este o lupta pe care trebuie sa o duci singura cu tine si sint sigur ca vei invinge, doar trebuie sa spui lucrurilor pe nume, sa re fuzi sa te mai inseli.

    0
    0

  • Tudor pe 5 Mai 2020, 12:00
    Doar cuplata

    Am o soție minunata, puternica, iubitoare care știe sa trăiască alături de ăsta trecut de 45 de ani care începe sa nu mai fie tânăr. Tu nu poti asta. De ce? Tu ai fost doar cuplata, doar atat. Noi suntem căsătoriți. Cam asta e diferența.

    0
    0

  • zita pe 5 Mai 2020, 08:55
    Frustrata

    Frustrată mai esti fato necuplata ce esti si care iti doresti un bărbat la 40 de ani.Da sunt maturi iar aia căsătoriți sunt si mai responsabili fato. Multe decepții ai avut in a avea pe cineva de scrii frustrarea asta feminista

    0
    0

  • Ellis pe 1 Mar 2020, 21:49
    commitment

    Casatoreste-ti fiul cand vrei dar casatoreste-ti fiica cand poti-Benjamin Franklin

    0
    0

  • Horea pe 16 Feb 2020, 09:37
    Felicitari

    Trist dar adevărat

    0
    0

  • Unisex pe 2 Feb 2020, 20:45
    De ce

    De ce ai scris articolul asta, daca esti atat de relaxata precum sustii?

    0
    0

  • Laura pe 29 Ian 2020, 20:24
    Hm

    Mda, bărbații critica articolul iar femeile il aplauda=》fix asa e! :)

    0
    0

  • marin pe 29 Ian 2020, 16:17
    ferească!

    Doamne ferește de asa gandire! Cine te asteapta pe tine, doamna cu suflet mort? O minte bolnava poate sa scrie asa articol ce expune un sexism.si o discriminare patologice. Cucoană... esti o.mișandră fara pic de magie in suflet. Aloha!

    0
    0

  • Simona Dinu pe 30 Dec 2019, 10:29
    O stare de bine

    Felicitări pentru articol!

    0
    0

  • Adrian pe 29 Dec 2019, 15:31
    Imaginatii de om tampit

    Acesti bolnavi mintali , care scrieti asemenea povesti , nu din realitatea vietii ci doar din imaginatii , ar fi bine sa va cautati un doctor , asta pana ai imbolnavi si pe altii .

    0
    0

  • Arina pe 29 Dec 2019, 12:41
    Felicitari !!!!

    Un articol de nota 20. Ar fi bine catoate femeile sa gandasca la fel Felicitari!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod