Cum să nu îți mai pese de un bărbat căruia nu îi pasă de tine

Viața este mult prea frumoasă ca să o irosim cu persoanele nepotrivite. Viața este fascinantă, la fel și iubirea, la fel și relația dintre două persoane care se plac.
M-am indragostit si eu de persoane nepotrivite. Am plans dupa tipi care nu mi-au impartasit sentimentele sau pentru care eram doar o „prospatura”, o posibila aventura. Am plans, dar nu puteam sa fiu suparata pe ei. Inimii nu ii poti porunci de cine te indragostesti, asa ca ei nu greseau cu nimic pentru ca nu ma placeau asa cum ii placeam eu. Nici pe cei care cautau o simpla aventura nu aveam de ce sa ma supar… fiecare e liber sa isi traiasca viata asa cum vrea. Nu m-am invinovatit nici pe mine pentru ca mi-a pasat.

Nu putem face pe toata lumea sa ne placa asa cum dorim noi, dar sta in puterea noastra sa plecam de acolo de unde nu suntem dorite.
De ar fi asa usor…

Si pentru ca atunci cand ne place cineva cu adevarat, ne implicam si ne pasa, astazi invatam despre „Cum sa nu iti mai pese de un barbat caruia nu ii pasa de tine”.

ACCEPTA CA ITI FACE RAU


Atunci cand esti indragostita, chiar daca toti din jur iti spun ca el nu este ce trebuie si chiar tu incepi sa constientizezi ca este o persoana toxica, pur si simplu refuzi sa accepti acest fapt. Si ramai in relatie pana cand se ajunge in punctul in care barbatul de care esti indragostita orbeste se satura de tine.
Pacat, nu?

Un prim pas important spre a uita pe cineva este sa accepti ca iti face rau. In primul rand, iti face rau sa ramai conectata acolo, la el, si in al doilea rand, iti face rau el ca persoana. Simti durerea in toate formele ei, de la cea mai usoara forma la cea mai puternica. Atunci, daca o simti atat de puternic, accepta ca este un rau care chiar iti face rau, nu este un rau necesar, si treci peste! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod