Ce este un suflet Flacără Geamănă și cum ți-l recunoști pe al tău

Din fiecare relație cu o altă persoană ai câte o lecție de învățat, iar de-a lungul vieții întâlnești oameni diferiți, ce scriu câte o pagină unică în cartea experiențelor tale.
Se poate întâmpla să cunoști pe cineva cu care să simți o conexiune instantă și să vă înțelegeți doar din priviri. Nimic nu este întâmplător, iar această legătură puternică are și o denumire: suflet Flacără Geamănă.

De-a lungul vieții putem întâlni mai multe suflete pereche, însă doar unul Flacără Geamănă. Nu este vorba doar despre un partener de viață, ci poate fi vorba chiar și de un prieten, o rudă sau, de ce nu, un coleg. Este o persoană cu totul deosebită pentru tine, cu o energie sufletească aparte, care a venit pe Pământ pentru a te vindeca emoțional și a-ți oferi iubire.
Cum recunoști sufletul Flacără Geamănă? 

Ce este sufletul Flacără Geamănă

 
Conexiunea cu sufletul tău Flacără Geamănă nu are legătură cu praful magic, unicorni, curcubee sau zâne fermecate. Dimpotrivă. Este un proces lung și dureros, plin de lecții, relații karmice, depresie, suferință, singurătate și multe întorsături care îți prăbușesc lumea. 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod