9 sfaturi de la cei mai buni psihologi pentru o relație puternică, fericită și de lungă durată

Le-am căutat peste tot... și le-am adunat pe cele mai importante într-un singur material.
Ai observat ca de fiecare data cand ai probleme in relatii, toti oamenii din jurul tau devin experti in dragoste? Prieteni, membrii ai familiei, colegi de munca – fluxul de sfaturi bine intentionate despre relatii pare sa vina la tine din toate directiile. Si, de cele mai multe ori, sfaturile contradictorii pe care le primesti te pot lasa sa te simti mai confuza decat erai inainte de a iti deschide sufletul in fata acestor persoane.

Cu toate sursele diferite de informatii la care avem acces acum, cautarea de sfaturi potrivite poate deveni coplesitoare.
Asadar, pentru a simplifica ceea ce poate fi o zona complicata a vietii amoroase, am adunat cele mai bune sfaturi despre relatii – aceste sfaturi sunt oferite de cei mai buni psihologi, iar noi le-am adunat intr-un singur material.

Sfatul numarul 1: Nu este responsabilitatea partenerului tau sa te faca fericita.


Nimeni nu trebuie sa te faca sa te simti intr-un anumit fel. Una dintre cele mai eficiente modalitati de a iti pastra puterea personala este sa accepti responsabilitatea pentru ceea ce simti. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod