9 semne că ți-ai găsit sufletul geamăn (sufletul oglindă)

Sufletul geamăn este acea persoană cu care legi o conexiune sufletească intensă încă de la primul contact. I se mai spune “sufletul oglindă” și vine de la ideea că un suflet se împarte în două trupuri.
Una dintre principalele caracteristici ale relatiei cu sufletul tau geaman este ca va fi atat provocatoare, cat si vindecatoare. Acest lucru se datoreaza naturii de oglindire a unui suflet geaman; iti arata cele mai profunde nesigurante, temeri si laturi intunecate. Dar, de asemenea, te ajuta sa le depasesti si invers – sufletul tau geaman va suferi in egala masura cu tine.

“Important de stiut este ca fiecare persoana este deja un intreg”, spune psihoterapeutul autorizat Babita Spinelli. “Exista o conceptie gresita conform careia un suflet geaman te completeaza”, explica ea.
“In realitate, relatiile sunt menite sa incurajeze descoperirea de sine si sa ii ajute pe cei implicati intr-o relatie sa devina, fiecare in parte, un tot”.

Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche

 

AI STIUT DE LA PRIMA INTALNIRE CA EL ESTE CEL POTRIVIT


Cand iti intalnesti pentru prima data sufletul geaman, Babita Spinelli spune ca va exista un sentiment intens de atractie, recunoastere si dor. “Intalnirea cu sufletul tau geama te face sa te simti mereu acasa”, noteaza ea. “Se simte familiar – o legatura incontestabil intensa, de parca l-ai fi cunoscut inainte.”

SUNTETI FOARTE ASEMANATORI


Nu degeaba i se spune “suflet geaman” – aveti foarte multe in comun. Poate chiar si fizic sunteti asemanatori, dar in special in ceea ce priveste valorile, experientele trecute si interesele.
“Veti descoperi ca povestea voastra din trecut are multe coincidente si experiente similare”, adauga Spinelli. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod