8 lucruri pe care n-ar trebui să le spui dacă ești cu adevărat fericit în relație

Relațiile sunt o adevărată provocare, de cele mai multe ori. Partenerii se schimbă, pe măsură ce trece timpul, și este normal să apară tot felul de gânduri.
Însă, niciodată nu ar trebui să îți asumi că știi totul despre persoana iubită.

Lucrurile se schimbă cu o rapididate fantastică în jurul nostru. Evoluăm, devenim mai buni, ne formăm alte obiceiuri. Astfel, ar trebui să ai în vedere aceste opt lucruri, pe care nu ar trebui să le spui niciodată, dacă ai o relație fericită și sănătoasă.

1. Pasiunea se estompează


Într-o relație de lungă durată, este aproape imposibil să simți acea senzație de fluturași în stomac la fel ca în prima zi în care v-ați cunoscut.
Aceste sentimente sunt prezente mai ales în etapele inițiale, când te-ai îndrăgostit prima dată de partenerul tău. Ulterior, se așterne confortul și se formează o legătură de codependență. Dar asta nu înseamnă că pasiunea ar trebui să dispară. Doar pentru că nu mai aveți acei fiori de la prima întâlnire, nu înseamnă că nu ar trebui să îți tremure inima de fericire de fiecare dată când îl vezi.

2. "Uneori este mai important să fii pragmatic decât fericit"


Dacă ești într-o relație doar pentru a avea o situație materială bună sau eviți despărțirea pentru că te temi că nu te vei descurca singur, atunci lucrurile se complică foarte mult.
În relațiile sentimentale, este absolut necesar să fii pragmatic în ceea ce privește compromisurile și comunicarea, dar nu îți poți construi relația doar pentru că ești practic, fără a ține cont de lucrurile care te fac fericit. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod