5 motive pentru care este OK să spui „NU” unei relații

Să mergi la întâlnire este chiar frumos. Descoperi localuri interesante, locuri și chiar oameni noi (atunci când vă aflați la a patra întâlnire și el te invită la o petrecere sau o ieșire în grup).
Dar stii si tu ca nu toate relatiile dureaza o viata, oricat de atrasa te simti de el la prima vedere sau de cat efort ar depune el ca sa te cucereasca. Unele rezista o luna, altele trei ani, iar motivele unei despartiri sunt infinite. Printre toate aceste motive, insa, sunt cinci situatii in care este ok sa spui “Nu” unei relatii chiar de la inceput.

NU ESTI ATAT DE INTERESATA


Dragostea la prima vedere este cea mai puternica. Daca nu te simti atrasa de el inca de la prima intalnire, este foarte probabil ca relatia sa nu evolueze asa cum iti doresti.
Sa astepti printul pe cal alb nu este realist, dar tot mai bine este sa astepti pana apare cel care iti da lumea peste cap (in sensul bun). Stii tu… fluturi in stomac, lipsa poftei de mancare pentru ca te hranesti cu indragosteala, fericire maxima doar pentru ca ti-a trimis un mesaj ca sa iti spuna ca ii este dor de tine etc.

NU ESTI PREGATITA


Nu cauta sa te implici intr-o relatie doar pentru ca ai ramas singura din grup fara partener. Este absolut firesc daca iti doresti sa te mai distrezi o perioada singura, daca simti ca nu poti sa iti dedici timpul cuiva, daca ai suferit in trecut si acum iti este teama sa te implicit emotional, daca crezi ca mai ai de lucru la tine sau poate doar iti este bine asa… singura.
Chiar daca simti ca te-ai indragostit, asigura-te ca esti pregatita sa accepti pe cineva in viata ta. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod