Recuperarea Vindecatoare a Trecutului - Workshop Femeile Merita

Multe din problemele, blocajele, starile sau suferintele noastre au legatura cu trecutul familial, cu inaintasii nostri si cu ce am preluat involuntar de la acestia. Acesta este motivul pentru care mai jos vei gasi doua marturii reale a unor doamne care au participat la editiile anterioare ale acestui eveniment. Trebuie sa stii ca Workshop-ul RECUPERAREA VINDECATOARE A TRECUTULUI iti va da ocazia sa identifici, sa intelegi si sa treci peste o serie intreaga de astfel de probleme, blocaje si suferinte.
Madalina

Hmm ! Mi-au dat numele bunicului chiar daca m-am nascut fata. Ce straniu! Acum imi dau seama: cicatricea de pe fata o am aproape exact ca el. S-a rasturnat cu caruta in drum spre casa si s-a taiat pe obrazul drept. Eu am avut accident de masina. Eram in divort … toate se leaga. Nu-mi vine sa cred. Acum imi dau seama ca el a pierdut-o pe bunica in anul in care s-a rasturnat..
… apoi si-a pierdut casa. A venit nationalizarea. Incredibil ! Eu am pierdut-o pentru ca nu am mai avut bani sa platesc ratele. E prea mult! Am nevoie de o pauza.

Vio

Am ajuns la 130 de kg. M-am saturat de regim. Am ajuns sa iau cate 10-15 kg dupa fiecare dieta. Mi se face atat de foame ca nu ma mai opresc din mancat, mai ales in ziua in care se incheie programul de slabit. Uneori nu-mi vine sa ma ridic din pat. Simt cum geutatea ma trage in jos.

(6 luni mai tarziu) Mama mi-a spus sa nu rascolesc trecutul. Nici eu nu voiam pentru ca stiam ca o fac sa sufere. Nu stiu de unde dar asa simteam. Si totusi … am aflat : bunicul a fost prizonier de razboi. A facut o multime de compromisuri in anii aceia de lagar. Si asta pentru numai o felie de paine in plus.

Unele experiente de viata ne pot conduce catre intrebarea “de ce?”.
Nu doar fiindca vrem sa aflam motivul pentru care ele ni s-au intamplat ci si pentru ca par rupte de logica si viata noastra prezenta. Explicatii religioase, rationale sau spirituale, simpliste sau stereotipe, niciuna nu reuseste sa ne convinga.

Poate te-a surprins rezultatul de la medic sau poate simti aceleasi dureri pe care le acuza si mama ta. Aceeasi boala? Aceleasi cicatrici? Lista de intrebari este inepuizabila. Raspunsul cel mai intalnit este – “mostenit genetic”. Insa acest raspuns de multe ori este fals. Cu toate ca AND-ul a fost descifrat numai 5% toate neclaritatile le aruncam acolo, in ADN. E mai simplu si convenabil asa, dar e frustrant pentru ca se afla in afara controlului nostru. Uneori este nevoie sa cauti si sa te implici mai mult decat sa fii un martor pasiv a ceea ce ti se intampla. Multe raspusuri si rezolvari le poti gasi in trecutul familial.

Intalnirea cu trecutul poate fi dureroasa atat pentru tine cat si pentru familia ta, pentru cei care vor rascoli in amintiri pentru a aduce informatiile pentru voi. Insa este un proces fara de care nu va puteti elibera. A sta intors cu spatele la trecut doar pentru ca acolo este suferinta nu va ajuta absolut deloc.
Pana la urma este o confruntare cu adevarul si cu radacinile noastre.

Mai mult, este un semn de respect fata de inaintasii nostri de a le onora existenta si a le recunoaste experienta de viata. Am “primit” de la ei lucrurile cu care ne confruntam noi astazi pentru ca ei nu au reusit sa le rezolve. Asa ca primiti aceasta misiune de a intelege sensul tuturor durerilor, al bolilor, al accidentelor si eliberati-va tot corpul vostru de ele, apoi pastrati tot ce ati primit bun si util de la ei. Răspunsul la întrebari, solutii, lamurirea, clarificarea si modul in care putem gestiona asemenea “mosteniri grele” le putem afla experimentand o zi intreaga - sambata 12 aprilie - “Recuperarea Vindecatoare a Trecutului” – workshop tinut de Cristina Manole

Daca participi la workshop-ul de o zi – Recuperarea Vindecatoare a Trecutului:
    - Afli cum fricile, durerile, bolile, accidentele, ori alte semnale sunt transmise de corpul tau cautand sa-ti spuna ceva, acel ceva care deslusit te poate ajuta sa intelegi mai bine ce se intampla in viata ta. Sunt dureri fizice care te fac sa ai aceleasi reactii, obiceiuri ca mama ori bunica ta. Sunt rani, lucruri nevindecate de cateva generatii si transmise in forma lor prezenta.
Nu toate sunt semne negative. Alege numai ce este functional in viata ta si schimba in bine ceea ce poti pentru a trai o viata in echilibru.
    - Afli cum să îți dezvolți intuiția și să decodifici mesajele subtile ale corpului.
    - Înveți să te raportezi la rănile trecutului dintr-o nouă perspectivă care te va ajuta să le depăsești și să descoperi și partea de plus-valoare pe care au adus-o în viața ta.

Ce spun participantele din trecut despre acest workshop:

Ioana

Workshop-ul numarul 2 – Vindeca-ti Ranile Trecutului a inceput sa adune intr-un sistem ordonat informatiile pe care le detineam dinainte si a inceput sa-mi dea niste instrumente de echilibrare, vindecare emotionala. Aceste workshop-uri fac parte din planul meu de actiune de lunga durata, fiind doar o etapa, un subplan.
Mi-a trebuit putina perseverenta si curaj in a ma deschide si a le urma. Ii multumesc doamnei Cristina Manole pentru delicatetea cu care pune problemele si conduce practicile.

Nota: din motive ce tin de confidentialitate si din respect pentru intimitatea celor care au participat la workshopurile RVT am avut grija ca numele si datele din marturii sa fie usor modificate.

Workshop-ul va fi tinut de Cristina Manole

In cei 15 ani de experiență de psihoterapie si coaching Cristina a lucrat cu sute de clienți, printre care și executivi, oameni de afaceri, inclusiv înalte oficialități de stat.
Din 2011 livreaza workshopuri in Indonezia alaturi de o echipa internationala din “Internațional Souldrama Institute”. De mai bine de 6 ani dezvoltă o rubrică permanentă în revista Psychologies dupa alti 7 ani in care a sustinut o rubrica in revista Cosmopolitan.

Dacă dorești să participi la acest workshop de o zi intreaga, pentru ca ești în comunitatea Eva.ro, ai un preț special - 219 lei în loc de 250 lei

Pentru a beneficia de acest preț trebuie să adaugi în formular, în momentul înscrierii codul promoțional EVARO20FM219

Detalii eveniment
Înscriere: http://femeilemerita.com/inscriere/
Data: 12 Aprilie - 9:30AM – 5:30PM
Locatie: Centrul Anastasia – Str. Gala Galaction, nr 34, Zona – 1 Mai.
Pret: 250 Lei pentru intrega zi. Pretul include gustari, cafea, apa, ceai, fructe.
Informații: contact@femeilemerita.com / 0723210076
***Workshop dedicat exclusiv femeilor
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod