De ce este moartea cel mai mare cadou al vieții?

Dacă ți s-ar spune că mai ai doar câteva luni, zile sau ore de trăit, ai regreta ceva? Atunci când te gândești la viața ta, există ceva ce ai vrea să schimbi?
Viața este prețioasă, dar temporară. Nu știi niciodată momentul exact în care vei muri, așa că trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Iată de ce este moartea cel mai mare cadou al vieții!

Motivul pentru care moartea reprezintă cel mai mare cadou al vieții

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, ajungi să regreți lucrurile pe care nu le-ai făcut. Există mulți oameni care suferă de boli ce le pun viața în pericol. Aceștia nu știu exact momentul în care vor muri, dar știu că timpul rămas este scurt.
Nu mai au speranța că vor reuși să treacă peste bolile lor. Iar unele persoane au probleme când vine vorba de acceptarea morții lor, fiindu-le frică de ceea ce urmează să vină.

La capătul opus al spectrului, există persoanele care aleg să confrunte moartea cu grație și curaj. Acestea îi inspiră pe alții, chiar dacă trec prin durere și suferință. Aleg să rămână optimiste și cu zâmbetul pe buze.

Persoanele care își acceptă moartea o fac pentru că își acceptă viața.
Acestea sunt împăcate cu ideea morții, deoarece sunt mulțumite de felul în care și-au trăit viața. Iar datorită faptului că au fost satisfăcute de viața lor, este mai ușor să o părăsească.

Deși toată lumea percepe moartea altfel, ceea ce este universal valabil este aspectul morții. Cu toții murim, însă contează cum abordăm acest subiect.

Când te apropii de sfârșitul vieții, ce tip de persoană crezi că vei fi? Vei fi genul care își vede viața cu nemulțumire? Sau vei fi tipul de persoană care se apropie de moarte cu zâmbetul pe buze pentru că ești incredibil de recunoscător pentru viața pe care ai trăit-o?

Moartea este cel mai mare cadou al vieții tale.
Atunci când te gândești la moarte, ești obligat să te gândești și la viața ta și la modul în care ai trăit-o. În acest fel, totul se clarifică și îți poți modela viața în modul pe care îl alegi. Dacă ești nemulțumit de viața ta, decide să o schimbi. Există o persoană pe care vrei să o suni, dar nu îți faci niciodată timp? Visezi să vizitezi o țară, dar eziți să cumperi biletul deoarece ți se pare prea scump? Lucrezi într-un loc pe care îl urăști și stai acolo doar pentru că ai impresia că nu ai altă opțiune? Fă toate schimbările care crezi că îți vor schimba viața!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod