Aromoterapie: 8 mirosuri cu efect afrodiziac

Aromoterapia este o terapie prin miros care poate face minuni cu viaţa ta sexuală. În cazul în care nu mai ai dorinţa sexuală de altădată, nu simţi plăcere în timpul sexului şi n-ajungi la orgasm, aromoterapia este perfectă pentru tine!
Aromoterapia este o terapie prin miros care poate face minuni cu viaţa ta sexuală. În cazul în care nu mai ai dorinţa sexuală de altădată, nu simţi plăcere în timpul sexului şi n-ajungi la orgasm, aromoterapia este perfectă pentru tine! Nu trebuie decât să miroşi o substanţă cu efect afrodisiac.

Unele uleiuri esenţiale emană mirosuri cu efect afrodisiac. Aceste uleiuri sunt extrase din plante şi se găsesc de cumpărat în orice plafar.

"Când adulmecăm o mireasmă, nervii olfactivi transmit mirosul către bulbul olfactiv din spatele nasului, care, la rândul lui, stimulează o regiune din creier numită sistemul limbic. Această regiune cerebrală este responsabilă pentru instinctele noastre sexuale şi ne trezeşte pofta de sex", explică Blossom Kochhar, aromoterapeut.
De aceea, multe afrodisiace vin pe cale olfactivă şi sunt foarte eficiente!

"Uleiurile pot fi folosite pentru masaj, căci pielea emană foarte repede mirosurile provenite de la uleiuri esenţiale", explică Jyoti Shetty, aromoterapeut. Mai poţi încerca şi baia cu uleiuri esenţiale sau aprinderea unor lumânări care au în compoziţie uleiuri esenţiale.

Iată opt uleiuri esenţiale pe care trebuie să le miroşi, dacă vrei să trăieşti sexul la o intensitate incredibilă!

Uleiul esenţial de lavandă


Masajul cu ulei de lavandă te ajută să ai mai rapid orgasm, precizează Jyoti Shetty. Lavanda grăbeşte circulaţia sângelui către zona genitală, lucru care sporeşte secreţia de estrogen.
Mai pe scurt, te exciţi mai repede şi ajungi mai repede la orgasm.

Uleiul esenţial de caprifoi


Acest tip de ulei are un efect de energizant asupra libidoului tău. Ceea ce înseamnă că odată ce-l miroşi, vei fi uimită de senzaţii.

Uleiul de lemn de santal


Este un ulei esenţial cu o aromă orientală senzuală, care ameliorează anxietatea şi îţi readuce armonia dintre trup şi suflet. Este, aşadar, un preludiu olfactiv ideal pentru orice femeie, dar şi pentru orice bărbat. Oferă-i şi iubitului tău această mireasma şi veţi face dragoste într-un mod intim şi senzual, pentru că vă relaxează şi vă scapă de inhibiţii.

Uleiul esenţial de trandafiri


Acest ulei îţi aduce o mulţime de beneficii, inclusiv faptul că îţi aduce un echilibru hormonal şi acţionează ca un tonic pentru organele reproducătoare.

Uleiul esenţial de Ylang Ylang


Este unul dintre cele mai puternice afrodiziace, pentru că creşte atracţia dintre parteneri şi stimulează dorinţa sexuală. Mirosind acest ulei esenţial vei simţi o energie erotică aparte care îţi străbate trupul, iar folosit în cuplu, acţionează ca un liant al dorinţei.
Atenţie, nu-l folosi în cantităţi mari. O picătură este suficientă pentru amândoi, potrivit timesofindia.com.

Uleiul esenţial de jasmin


Uleiul de jasmin este folosit de aromoterapeuţi pentru a trata frigiditatea, impotenţa şi ejacularea prematură. Are efecte magice asupra zonelor erogene! Atenţie: nu trebuie folosit de femeile însărcinate.

Ulei esenţial de neroli


Are un miros dulce şi este considerat un bun remediu antidepresiv. Este şi un puternic afrodiziac, care se joacă în special cu simţurile femeilor. Foloseşte-l când vrei să-ţi seduci partenerul, pentru că îţi oferă o stare foarte jucăuşă!

Ulei esenţial de portocale


Emană un miros care te scapă de emoţii şi inhibiţii. Este indicat femeilor mai timide, care au nevoie să se destindă un pic.
Îţi trezeşte curiozitatea pentru sex.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tygrutza pe 8 Oct 2011, 12:12
    ....

    uleiul esnetial de trandafiri albi, cel de ylang ylang si cel de lemn de santal se afla printre preferatele mele. merita sa le incercati.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod