Paulo Coelho

Citate inspiraționale de la Paulo Coelho care te vor face să apreciezi din nou viața

Paulo Coelho este unul dintre cei mai apreciați romancieri. A câștigat nenumărate premii internaționale și este cunoscut pe tot globul pentru cartea sa, "Alchimistul". Este unul dintre cei mai apreciați autori, pentru gândurile, punctele de vedere, scrierile și citatele sale motivaționale. Iată câteva citate inspiraționale de la Paulo Coelho, care îți pot ghida și ție viața!

Citate motivaționale de la Paulo Coelho


1. Atunci când vrei ceva, tot Universul conspiră pentru a te ajuta.

2. Posibilitatea ca visul să devină realitate face viața interesantă.

3. O persoană este iubită doar pentru că este iubită. Nu este nevoie de un motiv pentru iubire.

4. Atunci când iubim, ne străduim întotdeauna să fim mai buni. Atunci când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul din jurul nostru devine mai bun.

5. Există un singur lucru care face imposibil un vis: teama de eșec.

6. Secretul vieții este să cazi de șapte ori și să te ridici de opt.

7. Așteptarea este dureroasă. Uitarea este dureroasă. Dar nesiguranța alegerii între cele două reprezintă cel mai rău tip de suferință.

8. Lucrurile simple sunt cele mai extraordinare lucruri și numai înțelepții le pot vedea.

9. Toată lumea pare să aibă o idee clară despre modul în care alți oameni ar trebui să își trăiască viața, dar nimeni nu știe cum ar trebui să își trăiască propria viață.

10.
Atunci când cineva pleacă o face pentru că altcineva este pe cale să ajungă.

11. Adu-ți aminte că oriunde este inima ta, acolo vei găsi și comoara.

12. Dragostea este o forță neîmblânzită. Atunci când încercăm să o controlăm, ne distruge. Când încercăm să o întemnițăm, ne înrobește. Când încercăm să o înțelegem, ne face să ne simțim pierduți și confuzi.

13. Când nu ai nimic de pierdut, ai totul. Când nu mai ești cine erai, te regăsești.

14. Un copil poate învăța un adult trei lucruri: să fie fericit fără un motiv anume, să fie mereu ocupat făcând ceva și să ceară ceea ce își dorește.

15. Indiferent ce face orice persoană de pe planetă, aceasta joacă un rol central în istoria lumii. Și, în mod evident, nu știe acest lucru.

16. Când îți găsești calea, nu trebuie să îți fie frică. Trebuie să ai suficient curaj pentru a face greșeli. Dezamăgirea, înfrângerea și disperarea sunt instrumentele pe care Dumnezeu le folosește pentru a ne arăta calea corectă.

17.
Nimic din lume nu este complet greșit. Chiar și un ceas oprit are dreptate de două ori pe zi.

18. Nu îți pierde timpul cu explicații. Oamenii aud doar ceea ce vor să audă.

Cele mai frumoase citate de la Paulo Coelho


19. Lacrimile sunt cuvinte care trebuie scrise.

20. Nu te lăsa pradă fricilor tale. Dacă o faci, nu vei putea să comunici cu inima ta.

21. Există momente în care problemele intră în viața ta și nu poți face nimic pentru a le evita. Dar acestea apar dintr-un motiv. Numai după ce le depășești vei înțelege de ce au apărut în viața ta.

22. Cele mai grele teste de pe drumul spiritual sunt răbdarea de a aștepta momentul potrivit și curajul de a nu fi dezamăgit de ceea ce întâlnești.

23. Nicio persoană nu știe ce s-ar putea întâmpla chiar în următorul minut, dar tot mergem înainte. Pentru că avem încredere. Pentru că avem credință.

24. Atunci când ești iubit, poți face orice în creație. Atunci când ești iubit, nu este deloc necesar să înțelegi ce se întâmplă, pentru că totul se întâmplă în interiorul tău.

25.
Oamenii sunt capabili, în orice moment al vieții lor, să facă ceea ce visează.

26. Tu ești ceea ce crezi că ești.

27. Poți alege să fii o victimă a lumii sau un aventurier în căutare de comori. Totul reprezintă o chestiune despre modul în care îți percepi viața.

27. Oamenii nu învață nimic atunci când li se spune ceva, aceștia trebuie să afle singuri.

28. În viața reală, iubirea trebuie să fie posibilă. Chiar dacă nu este reciprocă imediat, iubirea nu poate supraviețui decât atunci când există speranța că vei putea să cucerești persoana dorită.

29. Orice persoană care a pierdut pe cineva despre care credea că va fi alături pentru totdeauna trebuie să își dea seama că nimic nu îi aparține.

30. Oricine iubește cu așteptarea de a fi iubit în schimb își pierde timpul.

31. Acceptă ceea ce îți oferă viața și bea din fiecare pahar. Toate vinurile trebuie gustate - unele ar trebui sorbite, iar în cazul altora trebuie băută toată sticla.

32. Orice se întâmplă o dată nu se va întâmpla de două ori.
Dar tot ceea ce se întâmplă de două ori se va întâmpla cu siguranță și a treia oară.

33. Dacă cineva nu este ceea ce vor alții să fie, ceilalți se înfurie. Toată lumea pare să aibă o idee clară despre modul în care ceilalți oameni ar trebui să își ducă viața.

34. Ochii tăi arată puterea sufletului tău.

35. Nicio persoană nu pierde un om, deoarece nimeni nu aparține altor persoane. Aceasta este adevărata experiență a libertății - deținerea celui mai important lucru din lume fără a fi în posesia lui.

36. Ce este un profesor? Nu este cineva care învață pe cineva, ci o persoană care inspiră elevul să descopere ceea ce știe deja.

37. Cea mai puternică dragoste este cea care poate demonstra fragilitatea ei.

38. Viața este prea scurtă sau prea lungă pentru a-ți permite luxul să trăiești prost.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod