Test de inteligență. Prin care robinet curge apa mai repede?

IQ-ul este un concept creat la sfârșitul secolului al XIX-lea de către psihologul francez Alfred Binet.

Scopul său a fost de a determina limitele inteligenței umane și de a clasifica majoritatea populației în funcție de parametri stabiliți. Conform scalei lui Binet, cea mai mare parte a populației are un IQ cuprins între 85 și 114. Persoanele care au IQ-ul mai mic de 85 au o gândire mai înceată, iar dacă este peste, atunci sunt persoane inteligente. Geniile sunt acele persoane care au IQ-ul peste 130. Ei bine, acest test de inteligență pe care urmează să îl faci te va ajuta să-ți măsori inteligența.Testează-ți inteligența spunând prin care robinet curge apa mai repede!

1. Robinetul 1

S-ar putea să nu fii cea mai inteligentă persoană din lume, dar ești capabil să-ți dezvolți inteligența dincolo de limitele societății. În general, găsești soluții creative, dar te limitezi și nu le împărtășești celorlalți, pentru a preveni jena. Fă acest lucru și vei vedea că ideile complexe încep să înflorească.

2. Robinetul 2


Nu ești deosebit de inteligent, dar știi să gestionezi inteligența altora.
Înțelegi mediul din jurul tău ca pe un tabel cu posibilități și ești dispus să treci peste orice obstacol, folosind abilitățile altora ca și cum ar fi ale tale.

3. Robinetul 3


Ești cu singuranță o persoană originală când vine vorba de gândire. Este posibil ca ceilalți să nu aibă foarte mult respect pentru tine, deoarece nu îți pot urma ideile. Cu toate acestea, dacă lucrezi la comunicarea obiectivelor și strategiilor în raport cu alții, vei vedea cât de repede cresc inteligența și eficiența.

4.
Robinetul 4


Ești aproape un geniu. Trebuie doar să apelezi la oamenii și materialele potrivite. Îți pierzi talentul pe trivialități, dar este doar o chestiune de concentrare și de a-ți pune creierul să lucreze la lucruri valoroase pentru ca inteligența ta să-și atingă potențialul.

Tu ce robinet ai ales? Spune-ne în comentarii!

Sursă foto:  https://wikr.com/lbpfc-1517-through-which-tap-will-the-water-flow-faster/

iulia-mirica
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • lori pe 23 Sep 2017, 13:09
  test

  sunteti nebuni, nu vedeti ca la robinetul 4 apa nu poate curge? asta a fost prima mea optiune rapid, dar la o privire mai atenta, se vede ca liniile sunt inchise, nu exista un traseu pentru apa pana la iesire

  1
  0

 • radu fârtat pe 11 Sep 2017, 20:50
  alegerea mea, nu a câinelui!

  3. Viteza mai mare, nu debitul. Laminarea este mai puternică.

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod