Tendinţele toamnei dau un aer "brutal" ţinutelor. Ţie îţi plac?

Colecţiile sezonului toamnă-iarnă 2013/2014 se împart în două categorii. Pe de o parte sunt acele case care au ales un look feminin, plin de senzualitate, eleganţă şi sex appeal (Dolce &

Colecţiile sezonului toamnă-iarnă 2013/2014 se împart în două categorii. Pe de o parte sunt acele case care au ales un look feminin, plin de senzualitate, eleganţă şi sex appeal (Dolce & Gabbana, Nina Ricci, Valentino sau Burberry), iar de cealaltă parte sunt designerii care au scos la iveală partea "întunecată" a modei.


Stella McCartney, Jean Paul Gaultier, Miuccia Prada ne-au pregătit pentru această toamnă elemente "dark" amestecate cu accente "grunge" care te duc cu gândul la o femeie dură, aspră, brutală, lipsită de orice urmă de feminitate.

Paltoane şi pulovere imense, sacouri masculine, foarte mult negru, coafuri dezordonate.

Şi pentru a accentua şi mai mult această imagine, designerii şi-au încălţat modelele cu pantofi şi bocanci masculini, cu tălpi şi tocuri foarte groase, solide, rezistente, imposibil de distrus.

Nu sunt cele mai sexy încălţări, nici feminine şi cu atât mai puţin senzuale. Sunt încălţări perfecte pentru iarnă, pentru acele zile în care puloverele XXL, fularele mari şi groase, platoanele şi dresurile groase din lână sunt cele mai bune prietene ale tale.

Nu le vei purta la o întâlnire şi, cu siguranţă, nici într-o seară romantică.

Nu sunt încălţări pentru toată lumea şi, fără urmă de-ndoială, nu se vor transforma într-o uniformă. Sunt dure, brutale, masculine, pentru lookuri agresive şi severe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod