Un show scandalos! Victoria Beckham, criticată pentru „parada scheletelor“

Apariţia tinerei Peyton Knight pe podium la prezentarea organizată de Victoria Beckham a atras o mulţime de critici pe reţelele de socializare


Victoria Beckham a ignorat criticile, postând pe contul ei de Instagram o imagine în care apare alături de Peyton Knight.

Nu este prima oară când vedeta optează pentru modele foarte slabe la prezentările colecţiilor sale, notează Daily Mail. La începutul anului, ea a organizat un show în care tinerele care au urcat pe podium erau, de asemenea, foarte slabe.



În ciuda criticilor din mediul online, Victoria Beckham s-a declarat încântată de participarea la eveniment. "Este o colecţie pentru toate formele şi mărimile - mereu am spus-o, vreau ca femeile să simtă în cea mai bună parte a lor", a spus ea despre colecţia prezentată la New York Fashion Week.

Victoria Beckham s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai buni o sută de antreprenori din Marea Britanie din 2014, într-un clasament realizat de revista britanică de afaceri Management Today.
Potrivit acestei publicaţii, brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013, notează Mediafax.

Victoria s-a căsătorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod