Meghan Markle a susținut-o pe Serena Williams la Wimbledon. Cum arată ducesa la 2 luni după naștere și ce ținută a ales

Meghan Markle a luat o scurtă pauză de la îndatoririle de mămică pentru a o susține la Wimbledon pe tenismena Serena Williams, una dintre cele mai bune prietene ale sale.
Ducesa de Sussex a fost prezentă joi, 4 iulie, la meciul din cadrul tuneului de tenis desfășurat anual la Londra, fiind însoțită de alte două prietene, Lindsay Roth și Genevieve Hillis.

Meghan a foat toată numai un zâmbet și a părut că se simte foarte bine alături de prietenele sale. Anul trecut, Ducesa de Sussex a fost emoționată de discursul susținut de Serena după meciul cu Angelique Kerber, fiind fotografiată având lacrimi în ochi. De această dată, însă, Meghan a fost cât se poate de veselă în compania prietenelor sale, supravegheată atent de personalul de securitate.

Lăudată pentru atitudinea sa curajoasă și pentru faptul că nu și-a ascuns burta sub haine largi la întâlnirea cu presa ce a avut loc la scurt timp după naștere, Meghan pare să-și recapete silueta de dinainte de sarcină.

Soția Prințului Harry a arătat impecabil într-un sacou alb cu dungi subțiri negre, un top negru, jeanși de culoare închisă și o pălărie de paie.


La gâtul Ducesei de Sussex s-a putut observa o bijuterie cu o semnificație deosebită: Meghan poartă un colier cu pandantiv sub forma literei "A", inițiala fiului său, Archie. 

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, hainele purtate de Meghan au fost epuizate din magazine la numai câteva ore după apariția sa. Sacoul, semnat de brandul L'Agence, are stocul epuizat în magazinele online. 

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod