Kristen Stewart, desculță pe covorul roșu de la Cannes

Actrița Kristen Stewart a făcut un gest nemaiîntâlnit pe covorul roșu de la Cannes. Vedeta a pus confortul pe primul loc și a renunțat la pantofii cu toc înalt, urcând scările desculță, spre surprinderea tuturor.
Prezentă la premiera filmului "Blackkklansman" al lui Spike Lee, Kristen a purtat o rochie argintie Chanel Couture. Acoperită cu cristale și realizată din material cu străluciri metalice argintii, rochia mini cu mâneci lungi a fost asortată cu o pereche de pantofi negri cu tocuri înalte. 

Chiar dacă pantofii săi completau perfect ținuta și arătau impecabil, actrița a făcut un gest prin care demonstrează că pe cât de frumoși erau pantofii săi, pe atât erau de incomozi.
Astfel că vedeta s-a descălțat pe covorul roșu, în fața sutelor de fotografi, chiar înainte de a urca scările.

Gestul său este cu atât mai șocant având în vedere codul vestimentar strict impus de organizatorii Festivalului de Film de la Cannes. Este unul dintre puținele evenimente la care purtarea pantofilor cu toc face parte din codul vestimentar și este chiar o regulă obligatorie.

Anii trecuți, actrițele s-au arătat indignate de regula "fără pantofi cu talpă joasă la Cannes".
Vedetele au vorbit despre această regula ca fiind una discriminatoare, adâncind și mai mult stereotipurile privind diferențele de gen. Anul trecut, Kristen a vorbit despre această regulă pe care o consideră nepotrivită și a declarat că ar trebui să aibă dreptul să poarte ceea ce dorește. "Cred că nu mai poți cere asta în prezent, dar este în continuare o regulă împământenită. Dacă nu le ceri bărbaților să poarte rochii și tocuri, atunci nu-mi poți cere nici mie", a spus Kristen Stewart, potrivit vogue.com.

Actrița face parte alături de Cate Blanchette, Ava DuVernay, Lea Seydoux și Khadja Nin din primul juriu feminin din istoria festivalului.
Gestul său de a renunța la pantofii cu toc devine, astfel, mai mult o formă de protest și dorința de a susține o cauză decât simpla nevoie de confort.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod