Jessica, cel mai tânăr model român de pe catwalk-urile internaţionale

Jessica Nicolae este copilul minune al modei internaţionale a momentului! Tânăra în vârstă de numai 15 ani s-a întors din Statele Unite ale Americii, unde a defilat în cadrul prestigiosului festival Los Angeles Fashion Week, ediţia primăvară- vară 2017.
În acest sezon a fost marcată o premieră pentru modelingul din România, prin prima participare a unui model român în cadrul acestui eveniment exclusivist. 

Jessica Nicolae a intrat în castingul desfăşurat de către organizatori, la propunerea agenţiei MUR models, care o reprezintă de aproape doi ani. După o evaluare minuţioasă a portofoliului, polaroidelor şi prezentării video, a venit vestea bună: cel mai tânăr model român al momentului a fost acceptat să defileze în Los Angeles, alături de alte peste 100 de topmodele internaţionale.
Astfel, Jessica Nicolae a colaborat cu una dintre cele mai titrate echipe de producţie din industria modei, cu stilişti şi designeri care trasează tendinţele internaţionale în moda sezonului următor. 

Jessica a fost descoperită la vârstă de 13 ani de către unul dintre fotografii agenţiei MUR model management. După câteva întâlniri cu părinţii, a intrat în managementul companiei şi a început perioada de formare. Timp de un an şi jumătate a colaborat cu fotografi celebri, atât din Bucureşti, cât şi din Paris.
În portofoliul ei se regăsesc fotografii realizate de Bruce Matthews, Roxana Enache, Mircea Netea, Tudor Belei, Dragoş Burcea etc. 

"Jessica este un copil talentat şi muncitor! De când a intrat pentru prima dată pe uşa agenţiei, alături de părinţii ei, mi-am dat seama că ambiţia o va duce pe cele mai înalte culmi ale succesului. Am înţeles exact ce-şi doreşte şi alături de echipa mea am stabilit o strategie de management care să o susţină şi să o ajute să-şi îndeplinească visul: acela de a deveni topmodel internaţional.
Modelingul este o meserie pe cât de frumoasă, pe atât de dificilă. Cea mai grea provocare pe care o au de înfruntat tinerele modele este permanenta competiţie. Dar atunci când ştii exact unde vrei să ajungi şi te bucuri de un management de calitate, atingerea succesului este o chestiune de timp
.”, a declarat Valentina Ionescu, fondator MUR models. 

La 15 ani, Jessica are atuurile atât de necesare unui model de talie internaţională: priveşte lumea de la o înălţime de 1.77m, iar dimensiunile ei sunt 85 / 60 / 88 cm. 

A defilat pentru Agatha Ruiz de la Prada, Caresta, Ocantos, Pimpi Smith, Yvan Andreu, Donka Stankovski, Ludmila Corlateanu, Stephan Pelger, Simona Semen şi mulţi alţii. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod