Designerul preferat al lui Kate Middleton o acuză pe Meghan Markle că a purtat o rochie copiată după o creație de-a sa

Unul dintre designerii preferați ai lui Kate Middleton este nemulțumit de alegerea făcută de Meghan Markle în ziua nunții, în ceea ce privește rochia de mireasă.
Designerul Emilia Eickstead spune că rochia de mireasă Givenchy, purtată de Meghan Markle în ziua nunții cu prințul Harry, este o replică aproape identică a unei rochii de mireasă din colecția ei. Rochia semnată de Emilia Eickstead se vinde cu 12.000 de dolari.

"Rochia ei este identică cu una dintre creațiile noastre", a declarat Emilia Eickstead pentru Daily Mail. "Se pare că numeroase persoane care comentau ținuta în ziua nunții spuneau că este o rochie Emilia Eickstead", a adăugat designerul.


Rochia de mireasă semnată Emilia Eickstead 


Meghan Markle a purtat o rochie de mireasă foarte simplă și elegantă, cu decolteu de tip bărcuță și umerii goi, o creație realizată de Claire Waight Keller, noul director artistic al casei de modă franceze Givenchy.
Potrivit speculațiilor, rochia lui Meghan ar fi costat aproximativ 450.000 de dolari.

Wickstead a făcut și câteva comentarii referitoare la execuția și croiala rochiei purtate de Meghan în ziua nunții. "Dacă alegi un design simplu, croiala trebuie să fie perfectă și rochia trebuie să fie perfect ajustată. Rochia ei de mireasă era cam largă", spune creatoarea de modă.



Designerul Emilia Eickstead nu este singura persoană care a avut ceva de spus referitor la creația purtată de Meghan.
Cântăreața Katy Perry a fost criticată la începutul săptămânii trecute pentru că a făcut o remarcă referitoare la rochia lui Meghan. Vedeta a declarat că dacă ar fi fost în locul fostei actrițe, ar mai fi făcut încă o probă înaintea marelui eveniment, făcând aluzie la faptul că rochia era prea largă.

Creatoarea de modă nu a criticat doar ținuta lui Meghan Markle din ziua nunții, ci și coafura. Aceasta a spus că nu a apreciat coafura ușor dezordonată purtată de soția prințului Harry.
"Când am văzut-o, am avut o reacție de genul 'Prinde șuvițele alea! E o nuntă regală, pentru Dumnezeu!'", a declarat Eickstead.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod