moda

Trend alert! Cum să porți culorile anului 2021 - cele mai hot combinații posibile

În fiecare decembrie, Pantone Color Institute stabilește tonul cromatic al anului următor și alege o nuanță care să exprime starea generală de spirit a omenirii în perioada respectivă. Classic Blue-ul ales în 2020 a reprezentat calmul, încrederea și conexiunea și a devenit o afirmație pozitivă în mijlocul realității noastre schimbate, parcă, peste noapte.
Acum, în timp ce lumea se pregătește să întoarcă pagina după un an mai mult decât tumultuos, Pantone a anunțat culorile anului 2021. Acestea sunt Iluminante și Ultimate Grey, ambele având o semnificație mai profundă, care se aliniază total cu momentul actual. Aceasta este a doua oară în ultimii 20 de ani, când Institutul Pantone a ales două nuanțe - prima oară a fost în 2016, cu Rose Quartz și Serenity amestecate împreună.

Acum, asocierea celor două culori reprezintă două forme separate de îndrăzneală, dacă putem spune așa.
Ultima Grey este o nuanță naturală și durabilă, ce se regăsește în natură, apoi trendul continuă cu Illuminating, o nuanță de galben-lămâie ce inspiră pozitivitate și calm. Împreună, nuanțele insuflă un sentiment de forță și vitalitate, pentru a-i ambiționa pe oameni să privească încrezători către viitor.

"Combinația este aspirațională și ne oferă speranță. Trebuie să simțim că va veni și lumina, acest lucru este esențial pentru spiritul uman.", se arată pe site-ul Pantone.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod