baneasa

Trei filme de exceptie la Baneasa Drive in Cinema

Saptamana urmatoare la Baneasa Drive in Cinema avem trei filme de exceptie: - "Vrei sa te insori cu mine", "123 S-a furat un tren" si "Ice Age 3".
Comedia romantica "The Proposal" poate fi vizionata toata saptamana ce urmeaza astfel: luni, marti, miercuri, vineri si duminica de la ora 21.30, iar joi si sambata de la ora 00.15.
Cei interesati de „123 S-a furat un tren” pot veni la Baneasa Drive in Cinema miercuri, vineri si duminica de la ora 00.15 si joi de la ora 21.30. Minunatul "Ice Age 3" va putea fi vizionat sambata de la ora 21.30. Luni, prima zi din saptamana, este ziua masinilor albe la Baneasa Drive in Cinema, cand soferii vor primi cate un popcorn mediu gratis. Asadar, cei care
stiu ca masinile se potrivesc descrierii sunt asteptati in fiecare luni la Baneasa Drive in Cinema.
Baneasa Drive in Cinema are o capacitate de peste 300 de masini si un ecran imens, de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime. Filmul va fi proiectat pe peretele Baneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor in cele mai bune conditii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta cand se afla in interiorul cinematografului.
Cateva din avantajele drive in cinema:
  • · Fumatorii pot fi fericiti, la drive in poti sa fumezi cate tigari doresti!
  • · Poti sa vorbesti, comentezi si sa discuti in timpul filmului!
  • · Celor mici parintii le pot traduce fara a-i deranja pe cei din jur.
  • · Volumul filmului este ales de fiecare.
  • · Poti sa stai relaxat pe scaunul masinii tale!