baneasa

Stefan Banica jr. si Nadia Comaneci la Baneasa Shopping City

In weekendul 5-6 decembrie, Baneasa Shopping City va gazdui doua evenimente de exceptie.
"Pentru mine lansarea acestei papusi este o onoare si ma bucura faptul ca pot oferi, in aceasta perioada de sarbatori, un cadou special tuturor celor care iubesc sportul si gimnastica romaneasca. Iar acest cadou este cu atat mai important cu cat face parte dintr-un program social al fundatiei, care isi propune sa ii sustina pe tinerii gimnasti, viitori campioni.", a declarat Nadia Comaneci.

Prin achizitionarea unei papusi Nadia, fiecare cumparator sustine gimnastica romaneasca, intrucat sumele stranse in urma comercializarii produsului vor fi destinate programului social "10 pentru gimnastica".

In luna decembrie vizitatorii Baneasa Shopping City au ocazia sa participe, in baza bonurilor de cumparaturi in valoare minima de 250 RON, la marea tombola cu super premii: 3 autoturisme Citroen Picasso, 1000 vouchere de 50 RON, mii de premii instant, iar la plata cumparaturilor prin bonus cardul Garanti Bank, vor fi acordate 4 rate suplimentare fara dobanda. Duminica, 6 decembrie are loc prima extragere din cele 3 pentru autoturismul Citroen Picasso, asa ca mai aveti timp sa faceti cumparaturi si sa depuneti taloanele in urnele special amenajate la birourile de informatii. Mult succes!