optiplaza

Spune cine esti cu Optiplaza

Vara lui 2008 vorbeste despre perfectiune. Despre detaliu. Despre arta. Despre maiestria de a transforma moda in pasiune. La randul lor, ochelarii de soare si ramele acestei veri sunt marturia unei tentatii. Sunt accesorii care te scot din anonimat si te fac sa fii sic si soc totodata. O adevarata aparitie in lumea Optiplaza.

Rame glamour metalice, sportive, piese clasice, incrustatii de piele si cristale, lucraturi fine in aluminiu si otel, culori variate si variabile. Pentru o vara delicioasa.  

Forme, dimensiuni, tendinte? Aviator, masca sau XXL. Si sigur mereu la moda, cei clasici - fini, subtiri. Ai in fata o imagine clara, exacta si totusi atat de noua. Accesoriul care iti imbraca ochii in vara lui 2008 e fie de o sobrietate maximala, fie de o opulenta stralucitoare. Alernative compatibile cu starea ta sufleteasca de moment. Dar oricum ar fi, ochelarii pentru aceasta vara nu te lasa indiferent. Sunt un manifest al personalitatii tale. Chit ca sunt de soare sau de vedere.

Daca ai probleme cu vederea, sau daca pur si simplu vrei sa iti schimbi starea de spirit, la Optiplaza poti gasi si lentile de contact: cosmetice sau de vedere. Sunt ideale pentru a-ti schimba starea de spirit. Si pentru a-ti recapata increderea in tine.

Asadar Optiplaza te invita sa-i treci pragul, sa te lasi sedusa de brandurile vedeta din rafturile magazinelor: Police, Sting, Escada, Ghivenchi, J.P. Gaultier, Ermenegildo Zegna, Fila si Furla. Guess, Tommy Hilfiger, Gant, Harley Davidson. Calvin Klein, Nike, Fendi, CK Flexon. Silhouette. Avanglion, i2i, Aboriginal, Kenvelo, dar si de lentilele de contact Bausch & Lomb.