nichi

Nichi - Tinuta office a toamnei

Sezonul de toamna vine cu propuneri dintre cele mai variate. Croiul de tip A si hainele de inspiratie masculina, cromatica acida, acum prezenta prin tuse de culoare, imprimeurile geometrice (dungile si carourile), precum si insertiile unor materiale pretioase (pielea si blana) sunt “must-have”-ul sezonului urmator.
Pentru stilul business pur, toamna aceasta pantalonii slim cu pense ori cei foarte largi si lungi, sunt noutati absolute. Sacourile si camasile urmeaza linia masculina la nivel de croi, care se mentine din sezonul anterior. Vesta – element de noutate poate fi combinata atat cu clasica camasa din poplin, cat si cu rochia office din jerse sau de tip trenci.
Daca iti place moda retro feminina, haina in croi de tip A este perfecta. Cea scurta se bucura de insertii de blana la terminatie sau la guler si de volumetrii. O alta varianta mult mai trendy a jachetei de tip A este cea cu guler si rever generoase, o optiune foarte actuala in materie de haine de exterior. Cea de lungime medie, in stil “urban-chic”, se poate combina usor cu rochii din lycra sau din jerse, pentru un look total feminin.
Cromatica sezonului rece urmeaza linia culorilor inchise (negru, antracit), la care se adauga culorile naturale (maron, ocru, teracot, bej), si movul, un rasfatat al toamnei. Cele mai surprinzatoare combinatii de culori sunt negru-albastru, gri-albastru-mov, negru-mov (sau ciclame), ocru-maro, bej-teracot-maro, alb-negru-mov-ocru-gri, mov-kaki-bej.
Accesoriile sunt la loc de cinste in acest sezon- fularul poate fi asortat la orice tip de vestimentatie, si completat de manusi, palarii, baticuri. Ca elemente distinctive si de efect, intalnim nasturii metalici, in contrast cu materialul, vipustile si insertiile din piele.