NEW LOOK te aşteaptă cu tricouri reduse cu 30%

New Look continuă să-şi surprindă fanele cu o nouă promoţie: până pe 16 iunie, cele mai chic tricouri New Look pot fi achiziţionate cu 30% reducere. Linia de tricouri urmează trendurile actuale din fashion, fiind mai mult decât simple piese vestimentare casual.

De la inserţiile florale, culorile clasice alb-negru, până la statement-urile curajoase, tricourile New Look sunt potrivite pentru a personaliza o ţinută sau pentru a pune în evidenţă o siluetă feminină.

„Tricoul este una dintre cele mai populare piese vestimentare.

Deşi sunt recunoscute pentru lejeritatea ce o conferă fiecarei ţinute, tricourile New Look se potrivesc oricărui stil vestimentar, inclus cel clasic-elegant. Şi pentru că suntem în plină vară când resursele financiare sunt mai degrabă orientate spre vacanţe, vrem sa le demonstram fanelor că pentru a fi chic şi în trend nu trebuie să-şi compromită planurile de concediu”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR & Marketing Manager New Look România

*promoţia este valabilă pentru liniile selectate, în limita stocului disponibil.
Discount-ul se aplică la casa de marcat.

Despre New Look:

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, este prezent în România cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti - Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanţa - Maritimo Shopping Center, Oradea - Oradea Shopping City, Craiova - Electroputere Parc şi Iaşi - Palas Iaşi.

După ce s-a consacrat ca marca numărul unu de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârsta de până în 35 de ani din Marea Britanie, New Look şi-a propus să cucerească “fashionistele” din România prin colecţii fabuloase la preţuri accesibile.

Marca îşi propune să atragă entuziaştii modei cu noi interpretări ale tendinţelor, reînnoind colecţiile la fiecare şase săptămâni şi introducând peste 200 de noi produse în fiecare săptămână.
Moda în cel mai rapid mod!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod