Modă. Rochia roşie, alegerea perfectă pentru o ţinută de seară. Cum să o asortezi

Atât feminină, cât și puternică, culoarea roșie simbolizează căldură, foc, pasiune, entuziasm și curaj.
Fiind o culoare intensă ce naște sentimente extreme precum pasiune, putere, dar și conflict, designerul român, Ana Maria Cornea, îți vine în ajutor și te învață cum să porți rochia roșie astfel încât să-ți pui în evidență cele mai de preț atuuri.

Purtând o rochie roșie, te vei transforma într-o adevărată femme fatale, o femeie care este în același timp sexy, eleganță și sofisticată. Pentru ca rochia să fie piesa de rezistență a outfit-ului, optați pentru accesorii simple și discrete ce cresc interesul și contrastul, însă fără a atrage foarte mult atenția asupra lor. 

Atunci când vine vorba de alegerea perechii ideale de pantofi, trebuie să aveți în vedere evenimentul la care participați.
Pentru o întâlnire sau un eveniment formal, optați pentru culori precum nude, argintiu, auriu, sau chiar rosu, ce vor oferi ținutei aerul sofisticat ideal acestei ocazii. De asemenea, alegeți o geantă plic de mici dimensiuni. Că și în cazul pantofilor, culorile potrivite sunt auriu, argintiu sau nude. 

Produsele din colecția Glam Diva semnate Ana Maria Cornea se regăsesc în Galeria Designerilor Români, magazinul Cocor, în magazinele din Constanța, Sibiu, Cluj și Brașov, dar și pe www.anamariacornea.com sau alte magazine online. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod