Modă: Nuanţele aprinse de roşu ne incendiază garderoba. Ai să le porţi?

Când spui toamnă gândul îţi zboară la acele zile reci şi ploioase în care griul domneşte peste tot oraşul. Dar ce ai spune să porţi nuanţe aprinse de roşu cu care să spargi toată monotonia?

Renunţă pentru o zi la culorile anoste din garderobă şi dă viaţă ţinutei tale cu un palton roşu care o să atragă toate privirile. Christian Dior, Valentino, Nina Ricci, Dolce & Gabbana, Bottega Veneta sau Burberry ne-au propus pentru sezonul rece haine colorate în roşu cu care să încălzim atmosfera.

Dacă ţi se pare prea mult o ţinută "all red" poţi să aduci culoarea oasiunii în graderoba ta cu ajutorul accesoriilor. O geantă roşie ca focul sau o pereche de pantofi stiletto nu se vor demoda niciodată, deci sunt o investiţie pe termen lung.

Poartă roşu combinat cu denim, albastru electric, bleumarin, crem, verde, gri şi, binenţeles, cu negru. Roşu şi negru mi se pare una dintre cele mai reuşite combinaţii când vine vorba de haine. O alăturare care transmite atât de multe: senzualitate, eleganţă, sex appeal, încredere în propria persoană, dorinţă, pasiune şi lista poate continua la nesfârşit.

Nuanţele sunt multe, pentru toate gusturile. De la un roşu aprins şi puternic, până la roşu burgund şi portocaliu cald ce te duce cu gândul la un apus de soare, toate sunt perfecte pentru a da viaţă garderobei tale. Poartă-le cu încredere şi cu certitudinea că nu vei trece neobservată! 

 

1 din 25

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod